folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Amerika'da Arkadaslarım Kaza Yapmıslar Yardım

Amerika'da Arkadaslarım Kaza Yapmıslar Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

4-5 araba pert edecek kadar nasıl kaza yapmışlar ?

ölü-yaralı var mı ?

http://kocaer.me
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

v8 i görünce bastı tabi, arkadaşım zor iş... hangi eyalet ve şehir olduğunu yazmamışsın bu arada.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

v8 i görünce bastı tabi, arkadaşım zor iş..

++

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

derbend bunu yazdı:

merhaba hocalarım amerikadaki hocalardan falan bilgi istiyorum benm arkadaslarım work and travella amerikaya gittiler bi arkadas kiraldıgı arabayla kaza yapmıslar 4 5 tane araba pert suc bizimkindeymiş bunu içeri atmıslar ne olur bu arkadsa türkiyede yargılanması gerekmiyormu konsolosluk ne yapar bilgi arıyorum

aynısı benim arkdaşın başına gelmişti.

orda nezarete atıyorlar yargılamadan önce tek telefon hakkı var onda biizmki arkdaşını aramış gelmişler filan 2 gün nezarette kalmış sonra davaya çıkmış anlatmış olayı bırakmışlardı bizzimkisi haklıydı ama.

şimdi senin eleman orda turist orda yargılanır belki maddi olarak tazminat öder bilmiyorum ama sınır dışıda edilebilir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:

derbend bunu yazdı:

merhaba hocalarım amerikadaki hocalardan falan bilgi istiyorum benm arkadaslarım work and travella amerikaya gittiler bi arkadas kiraldıgı arabayla kaza yapmıslar 4 5 tane araba pert suc bizimkindeymiş bunu içeri atmıslar ne olur bu arkadsa türkiyede yargılanması gerekmiyormu konsolosluk ne yapar bilgi arıyorum

aynısı benim arkdaşın başına gelmişti.

orda nezarete atıyorlar yargılamadan önce tek telefon hakkı var onda biizmki arkdaşını aramış gelmişler filan 2 gün nezarette kalmış sonra davaya çıkmış anlatmış olayı bırakmışlardı bizzimkisi haklıydı ama.

şimdi senin eleman orda turist orda yargılanır belki maddi olarak tazminat öder bilmiyorum ama sınır dışıda edilebilir

hocam ölü varsa sen kapıyı şimdiden on yıldan aç, ciddi şekilde yaralı varsa ve iyi görüş bildirmezlerse 1-3 yıl ve tazminat, oldu ki bunların sigorta şirketi yada kendileri dava açtılar düşünmek bile istemiyorum ve abd de hapishaneler bizim ülkemizdeki gibi değildir, hele ki büyük eyalet hapishaneleri... umarım sağlam çocuklardır yoksa hapise düşer de yıl alırlarsa yandılar ki ne yandılar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

sokun araya fethullahçılardan birini,harbiden bulunduğu yerin bölge/eyalet abiliğini yapanı bulsunlar,yardımı dokunur bence...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Konsolosluğa başvur. Ancak orda yargılanır o. Yapacak birşey yok

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Amerikan hapishanelerini oz dizisinde felan görmüştük..eğer öyleyse :S

Allah yardim etsin..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:

Amerikan hapishanelerini oz dizisinde felan görmüştük..eğer öyleyse :S

Allah yardim etsin..

harbiden oz neydi öyle ya. Gençlik gelişimimde psikolojik sorunlar oluşturmuştu o dizi. İnşaalah öyle değildir. Ancak işi zor çocukların ABD böyle durumlarda kolay kolay suçlu vermez. AB ülkesi olsaydı hemen alırdı konsolosluk. Terör suçluları hariç tabi. Onları hayatta vermezler.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

Toplam Hit: 4579 Toplam Mesaj: 33