Amerika'da Arkadaslarım Kaza Yapmıslar Yardım
-
Hacı sırf bu yüzden abd ye gitmek istemiyorum, kazayla bir hapise düşersek üç ayaklılardan çekeceğimiz var. tüm abd hapisane filmlerinde olan birşey, ateş olmayan yerden duman çıkmaz :(((
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------
Ssativa bunu yazdı:
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------sokun araya fethullahçılardan birini,harbiden bulunduğu yerin bölge/eyalet abiliğini yapanı bulsunlar,yardımı dokunur bence...
-----------------------------:-D
bırak fethullahçılardan birini Muhammed Fethullah Gülen gelse yinede kurtaramaz hoca senin abddeki yasalardan haberin yok sanırım o arkadaşların hayatı kaydı bence
neye niyet neye kısmet work and travel oldu crime and travel tevbe tevbe...
-----------------------------tanıdk bulursa böyle feto felan kefaletle serbest kalabilir. geçmiş olsun üzüldüm...
-
AMpul bunu yazdı:
Hacı sırf bu yüzden abd ye gitmek istemiyorum, kazayla bir hapise düşersek üç ayaklılardan çekeceğimiz var. tüm abd hapisane filmlerinde olan birşey, ateş olmayan yerden duman çıkmaz :(((
-----------------------------sırıksız uzun atlıyormuş adamlar. :p
-
pensilvanya yaya gittiler hala haber alamadım ne oldu ne kaldı die ellerinden ayaklarında zincirlemişler mahkemeyi bekliyorlardı ölü ve ya yaralı yokmus
-
sadece maddi zarar varmıs suc bizimkindeymiş alkol falan degilde direksiyonda uyuklamıs heralde
-
derbend bunu yazdı:
pensilvanya yaya gittiler hala haber alamadım ne oldu ne kaldı die ellerinden ayaklarında zincirlemişler mahkemeyi bekliyorlardı ölü ve ya yaralı yokmus
-----------------------------fetoların yatağı. orada kurumlarada sızmışlardır kesin.
-
hocam abd de ne yaparsanız yapın hapse düşmeyin, yaşayanlar var benden söylemesi.
-
Araba kiralik miydi? Sormamin nedeni sigortasi nasildi? Eger sigortasi duzgunse olu veya ciddi yarali yoksa hic bir halt olmaz. Uyur hapse gider geceyi nezarette gecirirs. Turkiye'dede arada geceyi nezarette geciriyorsun cok kotu birsey degil bu. Bir sekilde yoluna girer. Ben seattle'dayim eger washington eyaletindelerse avukat lazim olursa bol tanidik var.
-
badass bunu yazdı:
Araba kiralik miydi? Sormamin nedeni sigortasi nasildi? Eger sigortasi duzgunse olu veya ciddi yarali yoksa hic bir halt olmaz. Uyur hapse gider geceyi nezarette gecirirs. Turkiye'dede arada geceyi nezarette geciriyorsun cok kotu birsey degil bu. Bir sekilde yoluna girer. Ben seattle'dayim eger washington eyaletindelerse avukat lazim olursa bol tanidik var.
-----------------------------hocam araba kiralık sigorta işini bilmirm heralde vardır yaralı yokmus ölende yok sadece maddi
-
araba kiraliksa sigorta zorunlu, eger tam sigorta yaptirmadilarsa kendi kullandigi arabanin biraz masrafi onun ustune kalabilir. Onun disinda tirafik cezalari falan. Onlar icinde kendine bir avukat tutsun 300 ila 500 dolara o avukat trafik cezasini fazlasiyla dusurtur.