folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Amerika'daki Gümrük Olayı (Tax Free)

Amerika'daki Gümrük Olayı (Tax Free)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

Agalar ben new jersey de yasiyorum. Giyim de dahil her boka %7 vergi veriyorum. Newyorkta da %8,5 tu hatirladigim kadariyla. Delaware de vergi %0

tax free diye de biseyi ilk defa duyuyorum. 

# Avrupa gibi Tax Refund yok, mali aldigin anda parayi odersin. New Hampshire (yiyecek haric) ve Daleware' de tax yok. Live free or die yazin cikar:)

# 3 kere gittim bir kez bile valizim X-Ray'den gecmedi. 1'er tane Ipad, Macbook, Iphone, Blackberry, Ipod Touch aldim. Gumruk olmaz alabildigi kadar alsin. Havaalaninda valizini kilitlesin muhakkak.

# Luxury alisveris icin Premium Outlet isini gorur. Google' yaz hangi sehirde hangi magazalar var gorebilirsin. 

# Premium Outlet disinda Ross ve TJ Maxx'ler iyidir. Armani gozluk 25$, CK Jean 20$, Tommy Hilfiger ve Diesel  saatler 40$, Bvlgari parfumler 30$ vs. bunlardan 1'er adet bulursan sanslisin. Anlayacagin az ama oz var.

# Bu kadar bilgiye ucreti dahilinde Micheal Kors ya da Burnerry gomlek, t-shirt getirirse arkadasin memnun kalirim :) Bunlarin disinda ulasim vs. konusunda da destek verebilirim :)

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

teşekkürler arkadaşlar bilgiler için.. ilettim hepsini arkadaşa artık onlar nere giderlerse .. 

@break, hocam söyledim hediye istediğini cevap olarak o da benim gibi micheal kors cu dedi :) zaten türkiyede değil yani alsa da sana verecek kimse olmaz.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

teşekkürler arkadaşlar bilgiler için.. ilettim hepsini arkadaşa artık onlar nere giderlerse .. 

@break, hocam söyledim hediye istediğini cevap olarak o da benim gibi micheal kors cu dedi :) zaten türkiyede değil yani alsa da sana verecek kimse olmaz.. 

Valla Kors ve Burberry favori markalarım. Çok pahalı ama Türkiye'de. Böyle giden olursa aldırıyorum işte :) Bizimkide şans işte. Teşekkür ederim.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
Toplam Hit: 2808 Toplam Mesaj: 14