Amerikadaki Üniversitelere Kabul Edilebilir Miyim Bu Şartlarda
-
Osiris bunu yazdı:
-----------------------------
syklops bunu yazdı:
hocam hiçbir sınava girmedim toefl falan onlara girmedim şimdi daha bölüm bitmedi, master yapmak isterim,para konusu sıkıntılı biraz bana tam burs verebilecek kolpadan bir ünide olsa farketmez, amac master yapmak falan da değil ingilizceyi süper yapmak, amerikadaki ünilerin sistemini tam oalrak bilmiyorum ama sanırsam alayı paralı, bana burs verecek master yapmamı saglıcak dandik te olsa yeter yani
ingilizceyi süper yapmak için master yapmak saçma. Git amerikaya veya ingiltereye garsonluk yap, akşam filme falan git bir yıla ingilizcen süper olur. Bide öyle dandik üniversite falan deme ayıp yani.
-----------------------------bana harward lazım değil :), benim niyetim ingilizceyi süper konusabilmek, bu arada ekstaradan master yaparsam alanımda birde garsonluk yaparsak oooo paranın içine ettik desene :)
-
ingilizcen iyiyse toffffleeee sınavını verirsin ... Puanlaması ÜDS den farklı
Sınav içeriği ise şu şekilde. Tofflee başvuru merkezlerine gidiyorsun. Kayıt yapıyorsun sınav tarih i belli oluyor internetten sınava giriyorsun yazılı test ve konuşma speaking olarak yani yabancı biriyle netten konuşuyorsun ve puanlamaların bu şekilde toplanıyo.
Ayrıca toffflee den belli bir not üzerinde not aldığında askeriyede turistlik bölgelere düşme ihtimalin arttığı gibi izmir ankara antalya ve istanbul gibi yerlerde masa başı yazışmaları sağlıyorsun yada dış ülkeden bi konuğun (komutan gibi )geldiğinde onu komutanınla ağırlıyorsun ve tercüme yapıyorsun..
Tofffllee her yerde geçerli devlet dairelerinde ekstra para demek :) mertebene göre...
-
Zxone bunu yazdı:
-----------------------------ingilizcen iyiyse toffffleeee sınavını verirsin ... Puanlaması ÜDS den farklı
Sınav içeriği ise şu şekilde. Tofflee başvuru merkezlerine gidiyorsun. Kayıt yapıyorsun sınav tarih i belli oluyor internetten sınava giriyorsun yazılı test ve konuşma speaking olarak yani yabancı biriyle netten konuşuyorsun ve puanlamaların bu şekilde toplanıyo.
Ayrıca toffflee den belli bir not üzerinde not aldığında askeriyede turistlik bölgelere düşme ihtimalin arttığı gibi izmir ankara antalya ve istanbul gibi yerlerde masa başı yazışmaları sağlıyorsun yada dış ülkeden bi konuğun (komutan gibi )geldiğinde onu komutanınla ağırlıyorsun ve tercüme yapıyorsun..
Tofffllee her yerde geçerli devlet dairelerinde ekstra para demek :) mertebene göre...
-----------------------------oh realy :) , hocam sevdim bu işi şuan zaten Türkiye yi tanıttgım bir blogum var ingilizce yazıyorum, sürekli bir ilerleme durumu va, bugün bayagı keyfim yerine geldi. saolun :)
-
Really iki "l" harfi ile yazılıyor =) Filmleri falan altyazısız izleyip anlayabiliyorsan ingilizceyle ilgili bir sorununun olduğunu sanmıyorum. İyi konuşmak içinde diksiyon derslerine gidersen yararını görürsün.
-
amerikadaki üniversitelerin çogunda uzaktan egitim sistemi war
oralara gitmene gerek yok
denklik arastır diplomaları türkiyede geçerliyse onu oku,burda da çalışırsın bi yerde okul parası çıkar :P
-
Paran varsa yale bile seni kabul eder hacım :\
-
bursa daki yurt dısına goturen şirketlere gittim bir tanesinin bilgisi yokmus benim olayla araştırcakmış, diğeri de paran varsa göndeririz dedi :)
-
amac ingilizceyse, easter oregon universitesi var buraya git, gerci eou yerine university of arkansas gibi baska universitelerde var. petersons.com 'da baya bilgi edinirsin. Easter oregon cok basarili bir universite degil, ancak cevrende hic turk olmaz ve cok hizli ingilizce ogrenirsin. arti senelik okul parasi 5000$
eger ciddiysen pmden mesaj at sana daha fazla bilgi veririm.
eger mastersa girmen gereken testler
gre, lsat, gmat, mcat. gidicegin programa gore bunlardan birisine girmen gerekiyor. bunlardan aldigin puan cok onemli.
birde bunun yaninda ingilizce yeterlilik sinavi alman gerekiyor bu toefl veya okulun kabul ettigi herhangi bir baska sinav olabilir.
yok ingilizce kursuysa buraya geldiginde seviye belirleme sinavina giriceksin.
Amerikaya gel garsonluk yap fikri guzel ancak calisma izni biraz zor. work and travel a bak istersen. eminim baska yollarida vardir ancak burda unide okurken yinede gidip calisa bilirsin biraz.