Amerikadan Araba Getirmek
-
kestirip göndersinler en kolayı
-
konu almış başını gitmiş :) sahibinden de bir tane 72 model mustang görmüştüm adam 50000 çekmiş, dedim bunu amerikadan aynısını kaça alırız, olay böyle...
hatta ticareti yapılabilir mi gibi geçici hayaller işte...
-
icinizde guzel bir gelerici ile baglantisi olan varsa benim 2 adet araba hakkim var. viper falan icin ciddi alici bileniniz varsa sizede 3-5 birsey veririm mutlaka.
-
bende bir chavrole almayı planlıyorum :D
-
arkadaş 2012 mustang aldı yol parası 12bin dolar istediler gemi ile + vergileri %80+
-
hocam amerikadan araba getirsen bile türkiyeye sokamazsın onun için boşa uğraşma.
-
ameros bunu yazdı:
-----------------------------hocam amerikadan araba getirsen bile türkiyeye sokamazsın onun için boşa uğraşma.
-----------------------------vergisini verdikten sonra her türlü girer hacı yasaklı masaklı bişi değilse.
oralarda ucuz ama bize gişrerken pahalı amk.
Bi arkadaşın babası getşrtecekti. en uygun yol olarak şunu buldu:
0 vergi ile TRye giriş yapıyorsun,6 ay dolmadan bi sınır kapısından çıkıp geri giriyosun. her 6 ayda bi yapman gerekiyormuş. sonradan vazgeçti.
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------ameros bunu yazdı:
-----------------------------hocam amerikadan araba getirsen bile türkiyeye sokamazsın onun için boşa uğraşma.
-----------------------------vergisini verdikten sonra her türlü girer hacı yasaklı masaklı bişi değilse.
oralarda ucuz ama bize gişrerken pahalı amk.
Bi arkadaşın babası getşrtecekti. en uygun yol olarak şunu buldu:
0 vergi ile TRye giriş yapıyorsun,6 ay dolmadan bi sınır kapısından çıkıp geri giriyosun. her 6 ayda bi yapman gerekiyormuş. sonradan vazgeçti.
-----------------------------bu 6 ay da bir giriş çıkış yapma olayı değişiyodu noldu değişti mi değişmedi mi? eğer sadece 6 ay da bir çıkış-giriş yapacaksak gayet makul bi yöntem. zaten yeterince geziyoruz bide 6 ayda bi sınırdan gir-çık yaparız nolcak :D
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------bu 6 ay da bir giriş çıkış yapma olayı değişiyodu noldu değişti mi değişmedi mi? eğer sadece 6 ay da bir çıkış-giriş yapacaksak gayet makul bi yöntem. zaten yeterince geziyoruz bide 6 ayda bi sınırdan gir-çık yaparız nolcak :D
-----------------------------usta kağıya yakınsan dediğin doğru ama afyondan 6 ayda bi gidip gelmek zor geldi adama işte. bu dediğim olay 2 sene falan önceydi. şu an durum nedir bilemem.
-
türkiyeden amerikaya araç soksak olay nasıl oluyo arkadaşlar kendi çocuğunu bafileyen tek baba bizimkiler mi yoksa