Amerika'dan Iphone 5 Hangi Eyaletten Alınır? (Vergisiz)
-
Soru Açık Hocalar...Oralarda Yaşayan ya da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
-
gazman bunu yazdı
iphone 5 250 dolar. kaçak değil. satın almak istersen pm.
Naptın ya :D
-
gazman bunu yazdı
Adam 650 Dolara Satıyo Appstore La Mürid :D Sen Neyin Derdindesin :D
-
KILICH bunu yazdıgazman bunu yazdı
Adam 650 Dolara Satıyo Appstore La Mürid :D Sen Neyin Derdindesin :D
Merak ettim :D
-
Apple Store Cin Store İle Rekabete girebilecek degil ya. 250 cok normal :D 650 orjinali ondandir :D
-
çinde üretiliyor diyede not düş :)
-
Soruma Cevap Bulamadım Ya La :D
-
KILICH bunu yazdı
Ben cevap verecektimde konuyu görünce vaz gectim millet 200 250 e satinca dedim 650 700 cok gelir :D
-
scarletbeard bunu yazdıKILICH bunu yazdı
Ben cevap verecektimde konuyu görünce vaz gectim millet 200 250 e satinca dedim 650 700 cok gelir :D
Yav Arkadaş Bizim Koordinatör Gidicek Amerika'ya,O'na Aldıracam Zaten :D Amacım şu 50 USD Yurtdışı çıkış vergisi ödememek Amerika'ya :D Hangi Eyalette Vergisiz Bunlar? :D
-
Delaware eyaleti vergisiz eyalettir.Ben bu yaz ordan 4s aldım 650dolar vergisiz olarak
-
Hocam Büyük Firmalardan alirsan . Tax free faturasi kestiriyorsun tax iadesi aliyorsun. Ozaman direk zaten apple store fiyatininda altina düsüyor apple store de 8.1 yüzde olarak tax . Tax free faturasi kestirirsen gümrükten cıkarken iadeni yaparlar yüzde 8 de hatta ucuza alirsin bunun için eyalet fark etmiyor. İlla Ucuz alacam diyorsan Zaten ozaman daha ucuzunu aramaktan başka sansin yok ama apple store fiyatindan yüzde 8 ucuzda yeterince ucuz olur saniirim