folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Amerika'dan Iphone 5 Hangi Eyaletten Alınır? (Vergisiz)

Amerika'dan Iphone 5 Hangi Eyaletten Alınır? (Vergisiz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

Hocam Büyük Firmalardan alirsan . Tax free faturasi kestiriyorsun tax iadesi aliyorsun. Ozaman direk zaten apple store fiyatininda altina düsüyor apple store de 8.1 yüzde olarak tax . Tax free faturasi kestirirsen gümrükten cıkarken iadeni yaparlar yüzde 8 de hatta ucuza alirsin bunun için eyalet fark etmiyor.  İlla Ucuz alacam diyorsan Zaten ozaman daha ucuzunu aramaktan başka sansin yok ama apple store fiyatindan yüzde 8 ucuzda yeterince ucuz olur saniirim

Hocam Tax free faturası her appstore kesiyor mu? Amacım 50 Dolar Ödememek Sadece...Ucuza Bulmak Değil...Büyük Firma Dediğin Apple Store Mağazası İşte Hocam..?

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    KILICH bunu yazdı
    scarletbeard bunu yazdı

Hocam Büyük Firmalardan alirsan . Tax free faturasi kestiriyorsun tax iadesi aliyorsun. Ozaman direk zaten apple store fiyatininda altina düsüyor apple store de 8.1 yüzde olarak tax . Tax free faturasi kestirirsen gümrükten cıkarken iadeni yaparlar yüzde 8 de hatta ucuza alirsin bunun için eyalet fark etmiyor.  İlla Ucuz alacam diyorsan Zaten ozaman daha ucuzunu aramaktan başka sansin yok ama apple store fiyatindan yüzde 8 ucuzda yeterince ucuz olur saniirim

Hocam Tax free faturası her appstore kesiyor mu? Amacım 50 Dolar Ödememek Sadece...Ucuza Bulmak Değil...Büyük Firma Dediğin Apple Store Mağazası İşte Hocam..?

Hocam tax free denen olay amerikada yok, ya da benim gittiğim eyaletlerden çıkışta yok.

Sen dediğimi yap delaware 1. eyalet olduğu için vergiden muaftır. Kendim bestbuy ve apple storedan vergisiz alışveriş yaptım. Eyaletin yerine gelince new york un az sol altında kalır.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackace
    blackace's avatar
    Erkek

Montana ve new hampshire vergisiz alabilirsin. Taxfree olayı abd için geçerli değil malesef. Sadece abd vatandaşları ve green card sahibi olanlar cihazı aldıkları ay form doldurup bir sonraki ay vergi iadesini alabiliyorlar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    blackace bunu yazdı

Montana ve new hampshire vergisiz alabilirsin. Taxfree olayı abd için geçerli değil malesef. Sadece abd vatandaşları ve green card sahibi olanlar cihazı aldıkları ay form doldurup bir sonraki ay vergi iadesini alabiliyorlar.

Yanliş biliyormuşum. Özür dilerim. Amerika ya hiç gitmedim fakat Her yerde tax free var saniyordum bende yurt dısında yasiyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    KILICH bunu yazdı
    scarletbeard bunu yazdı

Hocam tax free denen olay amerikada yok, ya da benim gittiğim eyaletlerden çıkışta yok.

Sen dediğimi yap delaware 1. eyalet olduğu için vergiden muaftır. Kendim bestbuy ve apple storedan vergisiz alışveriş yaptım. Eyaletin yerine gelince new york un az sol altında kalır.

Çok Saol Hocam...Zaten New York'a Gidecek Müdür...İyi Oldu Bu Bilgi..Çok çok saol...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Delaware

All I need is a possibility.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Hocalar Son Bir Soru... New York,New Orleans ve Miami Üçlüsünden Vergisiz Olanı Var mıdır? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

new york %8, new orleans %4 vergi var diye biliyorum.

florida miamiyi bilmiyorum

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 5114 Toplam Mesaj: 19