Amerikadan Urun Sizce Kaca Gelmeli?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

Sevgili muritler su anda usa'da bulunmaktayim ve acikcasi gelmeme cok fazla bir sure var (ocak20). simdi buradan urun isterseniz getirirz eyw ama acik ve net ne bizi nede sizi oldurmemesi acisindan fikirlerinize basvurmak istiyorum sizce buradan urun getirirken komisyon ne kadar olmali saat telefon ps4 ve notebook icin dusunursek yada ne istiyorsaniz? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ordaki fiyat 500 burdaki 1000 ise 750 olabilir. yarı yarıya.

edit : garantisi olmayacak ama o da var. o yüzden biraz daha düşük fiyat verebilirsin.

Prometheus tarafından 20/Kas/13 03:00 tarihinde düzenlenmiştir

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Hacı bence oradaki satış fiyatı + uygun bi komisyon şekliyle yap tüm ürünlerde sabit komisyon oluştur. Ayfona 100 öbürüne 200 yapma. Örnek vermek gerekirse 500 liralık ürün burada 1000 liraysa %25 komisyon 625 yapar. 125 senin olur. Tabi bazı ürünlerde komisyonu koyunca burdaki fiyatı aşarsa durum değişir. Ama sanmıyorum ki burdaki gümrük vergisi cartı curtu %25 komisyondan az olsun :D En basiti %18 kdv var. Sonra ürünün türüne göre %35e varan gümrük vergisi var.

Bide ipneler ithalatta fiyat sınırlaması getiriyor. 5 dolara aldığın ürün ülkedeki ortalama fiyat aralıklarına göre vergilendiriliyo :D Bakmıştık bi arada 7 dolara alacaktık bi ürünü. Getirip burda 60 liradan salıcaktık piyasaya. Adamlar bir vergi hesapladı kol gibi :D 7 Dolarlık ürünün bana maliyeti 120 lira olucaktı :D Ebesiniki yani :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

oglum benım proteın tozumaa kar koyarsan susuz ıcırırım onları sana bı kerede sısersın

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Muritlerden mizahi açmıştı böyle bir konu..

Oradan da bakarsan.

http://www.tahribat.com/Forum-Abd-Den-Urun-Isteyen-179717/5/

Beyler, ben bu islerde profesyonel degilim. Zaten amacimin ticaret olmadigini da soyledim. Konunun ilerleyen postlarinda %30 un farz olmadigini da soyledim. Hatta arkadasin birine sana istersen bedava da yollarim dedim. Ciddi olan arkadaslar bana ulasti, hakikaten isleri gorulsun diye para da almadigim oldu. 

Simdi ben bu islerden anlamadigim icin, muridlerden biri bana yardimci oldu, internette var olan bir liste gonderdi, o listeyi uygularsak daha verimli olurmus. ben de o listeyi buraya kopyalayip yapistiriyorum. Ozel urunlerde onu uygulayalim, umarim isinize yarar.

<strong style="font-family: Verdana; font-size: 13px;">Notebook ve MacBook Tasima Ucreti; 140 Dolar (Buyuk notebooklar icin (17" ve uzeri) lutfen tekrar konusalim) 

<strong style="font-family: Verdana; font-size: 13px;">iPhone veya Diger Cep Telefonlari Tasima Ucreti; 100 Dolar (urunlere pasaport kayiti maalesef yapma imkanim yok) 

Minimac Tasima Ucreti; 100 Dolar 

iPad 3 icin Tasima Ucreti: 100 Dolar (4G li urunlere pasaport kayiti maalesef yapma imkanim yok) 

iPad 2 icin Tasima Ucreti: 75 Dolar (3G li urunlere pasaport kayiti maalesef yapma imkanim yok) 

Amazon Kindle icin Tasima Ucreti: 75 Dolar (3G li urunlere pasaport kayiti maalesef yapma imkanim yok) 

Oyun konsollari (PSP, Nintendo) Tasima Ucreti; 75 Dolar <strong style="font-size: 13px;"> <strong style="font-size: 13px;">

<strong style="font-family: Verdana; font-size: 13px;">iPod Touch icin Tasima Ucreti: 60 Dolar <strong style="font-size: 13px;">

iPod Nano, Shuffle Classic ve MP3 icin Tasima Ucreti: 40 Dolar 

Apple Aksesuar istekleri degerlendirilir 

PS3 gibi buyuk oyun konsollarini getirme imkanim maalesef yok, yer sikintisindan dolayi ancak aksesuarlarini getirebilirim. 

<strong style="font-size: 13px;">SLR Fotograf makineleri Tasima Ucreti; 90 Dolar <strong style="font-size: 13px;">

<strong style="font-family: Verdana; font-size: 13px;">Kucuk video kameralarin Tasima Ucreti; 75 Dolar <strong style="font-size: 13px;">

Kompakt Fotograf makineleri Tasima Ucreti; 50 Dolar 

<strong style="font-size: 13px;">Kulaklik Buyuk tip Tasima Ucreti; 50 Dolar <strong style="font-size: 13px;">

Kulaklik (Kulakici) Tasima Ucreti; 25 Dolar 

<strong style="font-size: 13px;">Oyun Mouse lari Tasima Ucreti; 35 Dolar <strong style="font-size: 13px;">
    <strong style="font-size: 13px;"> 

<strong style="font-family: Verdana; font-size: 13px;">External HDD 2,5" Tasima Ucreti; 40 Dolar 

<strong style="font-family: Verdana; font-size: 13px;">Parfum Tasima Ucreti; 25 Dolar <strong style="font-size: 13px;">

<strong style="font-family: Verdana; font-size: 13px;">Saat Tasima Ucreti; 25 Dolar <strong style="font-size: 13px;">

<strong style="font-family: Verdana; font-size: 13px;">CD/DVD ler Tasima Ucreti; 10 Dolar (CD/DVD basina) <strong style="font-size: 13px;">

<strong style="font-size: 13px;">Kitap istekleri urunun agirligina gore degerlendirilir. <strong style="font-size: 13px;">

<strong style="font-size: 13px;">Diger istekleriniz degerlendirilir. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

şöle 1550-1600 e 5s getiren olsa alırım diye düşünüyorum şahsen..
    650 dolar fiyatı var, 2 ile çarp 1350.. farklı eyaletlerde farklı vergiler felan oluyomuş o kısmını bilmiyorum da. 1400 olmuş olsa alan kişiye maliyeti. bana 1550 ye satarsa alırım mesela :D

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

konunun aynısını acagım eger bi valiz onceden tr ye yollarsam gıden bırısı ile :D

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

pek garanti gerektirmeyen şeylere odaklan bence.

yani tutupta senden mp3 almam ama kulaklık alırım.

örnekler artabilir; zippo, ayakkabı, statik modeller vs vs 

not: bir hobici olarak sana hobi malzemeleri sat diyecem ama zaten hobici ebayın vs vs sitelerin gotune parmak atmış adamdır.

ama yinede hobi malzemeleri satabilirsin, sebebi ise senin Türk olman bir guven oluşturur ebayde gavurdan almazda senden alırlar Türkler

DestinatioN tarafından 20/Kas/13 11:50 tarihinde düzenlenmiştir

destination@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

Simdi beyler dolar deil biz turkuz tl ile calisalim. desem urunu ebay vs. vs yerden siz alacaksiniz ben getirecegim desem ve fiyatlari

asagidaki gibi yapsam makul ve uygun karsilanir mi? 

Notebook ve MacBook Tasima Ucreti; 250tl  (Buyuk notebooklar icin (17" ve uzeri) lutfen tekrar konusalim) 

<strong style="font-family: Verdana; font-size: 13px;">iPhone veya Diger Cep Telefonlari Tasima Ucreti; 200tl  (urunlere pasaport kayiti maalesef yapma imkanim yok) 

Minimac Tasima Ucreti; 180tl 

iPad  icin Tasima Ucreti: 150tl (3G li urunlere pasaport kayiti maalesef yapma imkanim yok) 

Amazon Kindle icin Tasima Ucreti: 150tl (3G li urunlere pasaport kayiti maalesef yapma imkanim yok) 

Oyun konsollari (PSP, Nintendo) Tasima Ucreti; 140tl <strong> <strong>

<strong style="font-family: Verdana; font-size: 13px;">iPod Touch icin Tasima Ucreti: 100tl <strong>

iPod Nano, Shuffle Classic ve MP3 icin Tasima Ucreti: 70tl 

PS4 200tl

<strong>SLR Fotograf makineleri Tasima Ucreti; 160tl <strong>

<strong style="font-family: Verdana; font-size: 13px;">Kucuk video kameralarin Tasima Ucreti; 140tl <strong>

Kompakt Fotograf makineleri Tasima Ucreti; 80tl

<strong>Kulaklik Buyuk tip Tasima Ucreti; 90tl <strong>

Kulaklik (Kulakici) Tasima Ucreti; 40tl 

<strong>Oyun Mouse lari Tasima Ucreti; 60tl <strong>
    <strong>

<strong style="font-family: Verdana; font-size: 13px;"><strong><strong><strong><strong><strong><strong>Parfum Tasima Ucreti; 40tl

<strong style="font-family: Verdana; font-size: 13px;">Saat Tasima Ucreti; 50tl <strong>

<strong style="font-family: Verdana; font-size: 13px;">CD/DVD ler Tasima Ucreti; 15tl

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Benim fikrim ürünün fiyatı üzerinden yüzde 15-20 arası komisyon en ideali, komisyon daha arttıkça pek bir espirisi kalmıyor.

der die das
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek
    madrew bunu yazdı

Benim fikrim ürünün fiyatı üzerinden yüzde 15-20 arası komisyon en ideali, komisyon daha arttıkça pek bir espirisi kalmıyor.

hocam acikcasi sadece tr ye geldigimde elimde bir miktar para olsun istiyorum alim satim falan yapmak yada isin ticaretinde degilim zaten getirecegim urunlerde sinirli cubki kendi esyalarim dahi siniri asacak gbi. tutupta 10 laptop 50 telefon getiremem maktan hem buradakilerin isi gorulsun. hemde ben istanbula dondugumde is bulana kadar 1-2 aylik harcligim hazir olsun. 

Urun alim satimi size ait olacak sekilde sadece getirme ucreti olarak sizin fikirlerinizi bekliyorum.

Toplam Hit: 1572 Toplam Mesaj: 15