Amerikadan Urun Sizce Kaca Gelmeli?
-
dostum copy/paste yapmisin benim yazidan da, bi duzenle o yazini, kim okusun onu yav.
ayrica neredesin amerikada, vergisi ne kadar eyaletin biliyor musun?
-
mizahi bunu yazdı
dostum copy/paste yapmisin benim yazidan da, bi duzenle o yazini, kim okusun onu yav.
ayrica neredesin amerikada, vergisi ne kadar eyaletin biliyor musun?
hocm dur duzenleriz onlari amac sadece insanlarin fikirlerini almak ilk etapta sacramentodayim s anda %8 vergisi.
Pawlow tarafından 20/Kas/13 23:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Pawlow bunu yazdı
Sevgili muritler su anda usa'da bulunmaktayim ve acikcasi gelmeme cok fazla bir sure var (ocak20). simdi buradan urun isterseniz getirirz eyw ama acik ve net ne bizi nede sizi oldurmemesi acisindan fikirlerinize basvurmak istiyorum sizce buradan urun getirirken komisyon ne kadar olmali saat telefon ps4 ve notebook icin dusunursek yada ne istiyorsaniz?
ocak 20 dogum günüm çam sakızı çoban armağanı bir şeyler yolla müdür :)
-
ahmetdsn bunu yazdıPawlow bunu yazdı
Sevgili muritler su anda usa'da bulunmaktayim ve acikcasi gelmeme cok fazla bir sure var (ocak20). simdi buradan urun isterseniz getirirz eyw ama acik ve net ne bizi nede sizi oldurmemesi acisindan fikirlerinize basvurmak istiyorum sizce buradan urun getirirken komisyon ne kadar olmali saat telefon ps4 ve notebook icin dusunursek yada ne istiyorsaniz?
ocak 20 dogum günüm çam sakızı çoban armağanı bir şeyler yolla müdür :)
tmm hocam madem dogum gunun kafa kagidinin fotokopisiyle alacagin urunu yolla sana %10 birthday saving yapalim...