Amerikan Askerleri-Bir Çocuk-Ve Birkaç Söz
-
http://img132.imageshack.us/my.php?image=ocuk8.jpg
Amerikalı askerler evlerinin kapısını kırarak içeri girdiler
Anne ve babasını gözleri önünde öldürdüler.
Dünya barışı ! için bu çocuğu böylece
ailesinin kanları üzerine sıçramış şekilde bıraktılar.
Kendi çocuğunuzu bu halde düşünebiliyor musunuz?
Resimde yanlarda Recep T. ERDOĞAN ve Abdullah Gül'ün sözleri var
yorumu size kalmış. -
Allahım koru bizi
-
iyik küfür yasak yoksa ben bu a.q cocuklarının annelerinin a.q dım yetir ne lan buu israli seninde sülaleni tayyeep seninde anneni...hatta sülaleni
-
Yorumsuz...
-
Azapp +1111
-
bu fotograf cok yapmacık nereden biliyorsunuz bunun dogru oldugunu bi sutudyoda cekilmiş bi fotograf olmadıgını bence öyle neden sadece bi ayak silah ve silahın başındaki fener cocugu aydınlatıyor ve cok güzel çekilmiş profesyonel bir foto yapmayın resmen propaganda kokuyor resim yemeğin boyle şeyleri.
-
theossslave demişki;
bu fotograf cok yapmacık nereden biliyorsunuz bunun dogru oldugunu bi sutudyoda cekilmiş bi fotograf olmadıgını bence öyle neden sadece bi ayak silah ve silahın başındaki fener cocugu aydınlatıyor ve cok güzel çekilmiş profesyonel bir foto yapmayın resmen propaganda kokuyor resim yemeğin boyle şeyleri.
--------------------------------------------------------
ya kardes banada yapma geldi haklısın hele o kızın omzundaki kan lekesi photoshop brush belli ama bence ırakta durum bundan farklı deil yani yapmacıkta olsa olan biteni anlatıor!
--------------------------------------------------------------------------------
-
Propaganda kokusu alıyorum.
-
tabiki ben gerçeklerin böyle olmadığını söylemiyorum. Benim yorumum sadece fotografa zaten onların neden orada olduğunu ve neler yaptıklarını ve yapabileceklerini biliyoruz kahrolası u.sa lılar
-
Haklısın Abü.
-
o kadar wahşet resimleri varken neden böle yapmacık fake bişiyi reklam yaparlar ? :S
Toplam Hit: 2839 Toplam Mesaj: 20