Amerikan Askerleri-Bir Çocuk-Ve Birkaç Söz
-
iyide konuşulması gereken foto diil fake die montajdır carttır curttur olabilir ama ırakta bu olmasa bile buna benzer şeyler oldumu? oldu hatta daha kötüleri
konuşulması gereken yanlardaki sözler.Birisi çıkmış amerikan askerleri sağ salim dönsün diye dua ediyorum diyo.Ama hergün kendi askeri 5 tane şehit veriyo. Bi taneside Dünya barışı için en çok evlat veren ülke amerikadır diyo.Bir o askerler oraya vatanını sevdiği için gitmiyo paraya hitiyacı olduğu için gidiyo.İki orda her ölen 1 amerikan askeri için kaç tane ıraklı masum ölüyo.Bide çıkmış amerikayı destekleyen laflar sölüyo.
-
hojalar ben bunlara o.ç der işn içinden çıkardım ama o da yetmio artık işin içinden de çıkamıosun..bunların 7 sülalesini gözleri önünde öldürceksin ki ancak ne halt yaptıklarını anlasnlar belki o bile kesmez ya hadi nese daha çok küfür var da içimde kurallar engellio
-
Bunlar Şerefsiz Vicdansız Yaaa(((
-
bunlar şerefsiz bizim tayyipte yalakanın önde gideni.
-
tayyip in ve abdullah gülün böle sözler sölemesi imkansız arkadaslar ki çok sağlam kaynaklardan duydum ki tayyip kadar kinci pezo yokmus... kinine verdiği ilk kurban cem uzan ve devamı gelecekmiş...
tamamen iktidarı hedef alan bi resim bence... işin içinde kesin PKK lılar vardır aq adamlar siyasi calısıyorlar artık nasıl ki buyukanıta yaptlar herkese yapacaklar aq -
söylediklerin mantıklı ama eğer harbiden böle bişi sölemişlerse bu kadar yalakalık olmaz yani
-
şimdi sadce kucuk bir yorum Amerikan ordusuna katilan askerlerin %90 piskopattir neden derseniz normal bir adam para icin kendini savasin ortasina atmaz..Adamlar bu is icin devletten tonla para alıyor ve kendilerine göre isin zevkini cıkarıyorlar..Dahasi korkulari yok denebilir..Askerimizin basina cuval gecirdiler ses cıkarmadık, askerlerimizi subaylarimizi kelepcelediler yine ses cıkarmadık..Amerikan usagi bir ulkeyiz arkadaslar..Bunun sağcilikla solculukLa uzaktan yakından hicbir alakasida yoktur bence ulke olarak devlet olarak kendi ulkemizi kalkindiracagimiza onlarin urunlerini alip onlara yardim ediyoruz..Sonuc Ortada..Resme gelince hakikaten 10 yasindaki cocuk fake oldugunu anlar fakat bunun gibi birsey olmuyor deil emin olun gözleri onunde vurmasalarda bir kör kursuna gunde kac insan gidiyor...Olay bitmistir
-
bir karikatür görmüştüm. babası oğluyla el ele tutuşmuş ırak sokaklarında yürüyorlar. ve çocuk soruyor:
- baba demokrasiden sonra hayat var mı? -
bunu ıraklılar secti bırakın sectiklerinin cezasını ceksinler eger istemiyoduysan ananı,babanı vursunlar istemiyoduysan kardesine,anana tecavuz etmelerini cıkardın adam gibi vatanını savunurdun savaşırdın anan baban topragın için sen olurdun ama bunlar olmazdı..vatan teslim etmenin en guzel cezasıdır bu kanımca, hakettiler...
Toplam Hit: 2840 Toplam Mesaj: 20