folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Amerikan Askerleri-Bir Çocuk-Ve Birkaç Söz

Amerikan Askerleri-Bir Çocuk-Ve Birkaç Söz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    iyide konuşulması gereken foto diil fake die montajdır carttır curttur olabilir ama ırakta bu olmasa bile buna benzer şeyler oldumu? oldu hatta daha kötüleri

konuşulması gereken yanlardaki sözler.Birisi çıkmış amerikan askerleri sağ salim dönsün diye dua ediyorum diyo.Ama hergün kendi askeri 5 tane şehit veriyo. Bi taneside Dünya barışı için en çok evlat veren ülke amerikadır diyo.Bir o askerler oraya vatanını sevdiği için gitmiyo paraya hitiyacı olduğu için gidiyo.İki orda her ölen 1 amerikan askeri için kaç tane ıraklı masum ölüyo.Bide çıkmış amerikayı destekleyen laflar sölüyo.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek
    hojalar ben bunlara o.ç der işn içinden çıkardım ama o da yetmio artık işin içinden de çıkamıosun..bunların 7 sülalesini gözleri önünde öldürceksin ki ancak ne halt yaptıklarını anlasnlar belki o bile kesmez ya hadi nese daha çok küfür var da içimde kurallar engellio

Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast54
    suiQast54's avatar
    Erkek
    Bunlar Şerefsiz Vicdansız Yaaa(((

X
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    bunlar şerefsiz bizim tayyipte yalakanın önde gideni.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    tayyip in ve abdullah gülün böle sözler sölemesi imkansız arkadaslar ki çok sağlam kaynaklardan duydum ki tayyip kadar kinci pezo yokmus... kinine verdiği ilk kurban cem uzan ve devamı gelecekmiş...

tamamen iktidarı hedef alan bi resim bence... işin içinde kesin PKK lılar vardır aq adamlar siyasi calısıyorlar artık nasıl ki buyukanıta yaptlar herkese yapacaklar aq

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    söylediklerin mantıklı ama eğer harbiden böle bişi sölemişlerse bu kadar yalakalık olmaz yani
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    şimdi sadce kucuk bir yorum Amerikan ordusuna katilan askerlerin %90 piskopattir neden derseniz normal bir adam para icin kendini savasin ortasina atmaz..Adamlar bu is icin devletten tonla para alıyor ve kendilerine göre isin zevkini cıkarıyorlar..Dahasi korkulari yok denebilir..Askerimizin basina cuval gecirdiler ses cıkarmadık, askerlerimizi subaylarimizi kelepcelediler yine ses cıkarmadık..Amerikan usagi bir ulkeyiz arkadaslar..Bunun sağcilikla solculukLa uzaktan yakından hicbir alakasida yoktur bence ulke olarak devlet olarak kendi ulkemizi kalkindiracagimiza onlarin urunlerini alip onlara yardim ediyoruz..Sonuc Ortada..Resme gelince hakikaten 10 yasindaki cocuk fake oldugunu anlar fakat bunun gibi birsey olmuyor deil emin olun gözleri onunde vurmasalarda bir kör kursuna gunde kac insan gidiyor...Olay bitmistir

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXoR_CIST
    eXoR_CIST's avatar
    Erkek
    bir karikatür görmüştüm. babası oğluyla el ele tutuşmuş ırak sokaklarında yürüyorlar. ve çocuk soruyor:
    - baba demokrasiden sonra hayat var mı?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    bunu ıraklılar secti bırakın sectiklerinin cezasını ceksinler eger istemiyoduysan ananı,babanı vursunlar istemiyoduysan kardesine,anana tecavuz etmelerini cıkardın adam gibi vatanını savunurdun savaşırdın anan baban topragın için sen olurdun ama bunlar olmazdı..vatan teslim etmenin en guzel cezasıdır bu kanımca, hakettiler...

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 2840 Toplam Mesaj: 20