folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Amerikaya Gidiyorum ..

Amerikaya Gidiyorum ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler Bu gece 4.25 uçağı ile amerikaya gıdıyorum.Yaklaşık bı 6-7 ay kalacağım. Izlenımlerımı sıze gıttıkden sonrada yazacağım. Ben dil Okuluna gıdıyorum. Merak ettiğiniz sorular varsa sorabilirsiniz .. Ayrıca bilgili arkadaşlar Amerikanın guzel yerlerını, uzak durulcak yerlerını nerede ucuz alış veriş olduğunu yazarsa herkes bilginme şansı bulur.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

neresine gidiyorsun. ben new jersey deyim. ihtiyacin olan birsey olursa pmle kardesim.

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

neresine gidiyorsun. ben new jersey deyim. ihtiyacin olan birsey olursa pmle kardesim.

Eywallah hocam , Newyork a gıdıyorum. Yakınız sanırım bırbırmıze goruselım bı ara :)

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

Beyler Bu gece 4.25 uçağı ile amerikaya gıdıyorum.Yaklaşık bı 6-7 ay kalacağım. Izlenımlerımı sıze gıttıkden sonrada yazacağım. Ben dil Okuluna gıdıyorum. Merak ettiğiniz sorular varsa sorabilirsiniz .. Ayrıca bilgili arkadaşlar Amerikanın guzel yerlerını, uzak durulcak yerlerını nerede ucuz alış veriş olduğunu yazarsa herkes bilginme şansı bulur.

iyi yolculuklar tüm masraflar dail sana kaçaa patladı.Orda iş filan hazırmı çalışıcakmısın?kalmayı senmi ayarladın şirketmi? yurtamı aile yanındamı kalıcaksın

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    patates bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

iyi yolculuklar tüm masraflar dail sana kaçaa patladı.Orda iş filan hazırmı çalışıcakmısın?kalmayı senmi ayarladın şirketmi? yurtamı aile yanındamı kalıcaksın

Hocam ögrenci vizesi ile gıttın zaman calısma ıznın yok. Ama bildim kadar ile kacak calısanlar var. Kendım ayarladım kalacak yerı . Aile yanı cok pahalıya gelıyor. Tüm masrafları pm olarak atıcam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Kaç paraya patladı hocam şuzamana kadar olan işlemler, okul vs. ?

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

Eywallah hocam , Newyork a gıdıyorum. Yakınız sanırım bırbırmıze goruselım bı ara :)

oo hangi universite ustad. new york city de gezilecek yer dedi mi bana sor. karis karis bilirim.

All I need is a possibility.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mizahi bunu yazdı
    h2run bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

oo hangi universite ustad. new york city de gezilecek yer dedi mi bana sor. karis karis bilirim.

LSI ısmı hocam, Manhattan da ımıs okul, nerelere gıdebılırım :) sen ne kadardır ordasın ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

coca coladan kasinanlari iceri almiyorlar diye duydum :D

amerika deyince amazon ormanlari, maya tapinaklari falan sandim, koca bir kita.. birlesik devletler (abd) ufak bir parcasi sadece.

herkes bilmez ama, 9th ave ve 15th street de chelsea market var guzel ve enterans bir kapali carsi, afiyetle lobster yenir orada, + standart seylerde var gorulesi,

brooklyn bridge dondurmasi meshur, rockefeller center, empire state,

MOMA, gugenheim, metropoLitan museum ve o cevredeki ufak sanat galerileri ve muzeleri (japon kultur merkezi gibi yerler) gezersin,

lincoln center (new york ballet gosterileri, broadway showlari,

sohoda kiyak tatli mekanlari var, yemek ve sarap icin. blue ribbon mesela sarap yeri.

buralari tavaf ettikten sonra haber ver arka sokaklara gecelim.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

coca coladan kasinanlari iceri almiyorlar diye duydum :D

amerika deyince amazon ormanlari, maya tapinaklari falan sandim, koca bir kita.. birlesik devletler (abd) ufak bir parcasi sadece.

herkes bilmez ama, 9th ave ve 15th street de chelsea market var guzel ve enterans bir kapali carsi, afiyetle lobster yenir orada, + standart seylerde var gorulesi,

brooklyn bridge dondurmasi meshur, rockefeller center, empire state,

MOMA, gugenheim, metropoLitan museum ve o cevredeki ufak sanat galerileri ve muzeleri (japon kultur merkezi gibi yerler) gezersin,

lincoln center (new york ballet gosterileri, broadway showlari,

sohoda kiyak tatli mekanlari var, yemek ve sarap icin. blue ribbon mesela sarap yeri.

buralari tavaf ettikten sonra haber ver arka sokaklara gecelim.

hahaha usta halen kaşıntı devam edıyor :D Kolayı bırakcam. Masallah bılmedıgın yer yok yasadın sanırım daha once Amerikada? Newyork a yakın guzel gezılecek yerlerde olabılır eglence parkları gıbı mesela :D Bu arada agzına saglık uzun uzun yazmıssın tesekkur ettım.

h2run tarafından 13/Tem/13 10:26 tarihinde düzenlenmiştir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

hoca aile bireyleri var o tarafta ikamet eden. benim pek ilgim yok o kadar batiya.

park: chelsea market'in hudson river'a yakin olan tarafindan cikarsan high line diye eskiden tren yolu olup sonradan parka cevrilmis cok guzel bir yuruyus yolu var. manzarasina bayiliyorlar.

central park, zuccotti park, metroya bin harlem'de in dolas, sahil seridi gun batimi manhattan olur.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 3408 Toplam Mesaj: 36