Amerikaya Gidiyorum ..
-
hojucuk bunu yazdı
hoca aile bireyleri var o tarafta ikamet eden. benim pek ilgim yok o kadar batiya.
park: chelsea market'in hudson river'a yakin olan tarafindan cikarsan high line diye eskiden tren yolu olup sonradan parka cevrilmis cok guzel bir yuruyus yolu var. manzarasina bayiliyorlar.
central park, zuccotti park, metroya bin harlem'de in dolas, sahil seridi gun batimi manhattan olur.
Harlem , Jameika , Bronx buralar ıcın sakat yerler dıyorlar :) peki ucuza kıyafet alacagımız saglam markalar ve kol saatlerı alabılıcem bıryerler bılıyormusun ?
-
cuzdanina sahip cik ve gulumse baska ihsan istemez,
alisveris icin kalite markalar ucuz fiyata century 21 de satilir.
-
Haci sen tam ikiz kulelerin onunde okuyacaksin. Meshur World Trade Centerdir. Ama icinde de disinda da bir nane yoktur. Yine de gir bak, kendi gozlerinle gor :) Ama New York anlatmakla bitmez. Ben baslayayim agirdan, devamini getirirler.
*En basta Central Park. Hemen basinda bisiklet kiraliyorlar, zencilerle pazarlik yapinca indirim yapiyolar. Central Parki yuruyerek gezmeye kalkistim, 1 koca gun yetmedi, bilgin olsun
*Central parkin solundan asagi dogru inersen, orasi meshur 5th Ave dir. Yukaridan asagiya kaliteli markalarin magazalari var. Ben 10 katli rolex binasini gezemedim. Magazalarin birinin icini komple tv ile donatmislar, California sahillerinden canli yayin yapiyorlar. Hatirlayamadim simdi magaza ismini.
*5th Ave in tartismasiz en kral mekani Rockefeller Center. Birkac binadan olusan bu merkez, Amerikan baskani Rockefeller adina yapilmis. Meshur, Top of Rock olayi da buradadir. 67 kat tepeden new york ayaklarinin dibinde, 360 derece izleyebilirsin. Cikis adult $27. Ben gunduz ciktim, cikmisken aksami da goriyim diye aksama kadar orada bekledim. Gece daha guzel oluyor. Saglam bir foto makina ile git.
*6th Ave & 42nd St de Bryant Park var, hemen yaninda New york public library var. Ikisi de birbirinden guzel. Bakmadan gecme.
*Yine 5th Ave & 23th St de Flatiron Building var. Haci burasi ruzgarlarin kesistigi noktaymis. 70, 80li yillarda isten cikan erkekler, buraya gelir kadinlarin acilan eteklerini izlerlermis. Simdi binalardan sanirim, o kadar ruzgar yok :)
Daha birsuru var da yoruldum aga, burda saat gece 5 e geliyor, yatacam.
Zaten Hojucuk abi de yardirmis, ellerine saglik.
mizahi tarafından 13/Tem/13 11:37 tarihinde düzenlenmiştir -
hojucuk bunu yazdı
cuzdanina sahip cik ve gulumse baska ihsan istemez,
alisveris icin kalite markalar ucuz fiyata century 21 de satilir.
tamam hocam saolasın century 21 dedıgın yerın tam adresi neresi?
-
mizahi bunu yazdı
Haci sen tam ikiz kulelerin onunde okuyacaksin. Meshur World Trade Centerdir. Ama icinde de disinda da bir nane yoktur. Yine de gir bak, kendi gozlerinle gor :) Ama New York anlatmakla bitmez. Ben baslayayim agirdan, devamini getirirler.
*En basta Central Park. Hemen basinda bisiklet kiraliyorlar, zencilerle pazarlik yapinca indirim yapiyolar. Central Parki yuruyerek gezmeye kalkistim, 1 koca gun yetmedi, bilgin olsun
*Central parkin solundan asagi dogru inersen, orasi meshur 5th Ave dir. Yukaridan asagiya kaliteli markalarin magazalari var. Ben 10 katli rolex binasini gezemedim. Magazalarin birinin icini komple tv ile donatmislar, California sahillerinden canli yayin yapiyorlar. Hatirlayamadim simdi magaza ismini.
*5th Ave in tartismasiz en kral mekani Rockefeller Center. Birkac binadan olusan bu merkez, Amerikan baskani Rockefeller adina yapilmis. Meshur, Top of Rock olayi da buradadir. 67 kat tepeden new york ayaklarinin dibinde, 360 derece izleyebilirsin. Cikis adult $27. Ben gunduz ciktim, cikmisken aksami da goriyim diye aksama kadar orada bekledim. Gece daha guzel oluyor. Saglam bir foto makina ile git.
*6th Ave & 42nd St de Bryant Park var, hemen yaninda New york public library var. Ikisi de birbirinden guzel. Bakmadan gecme.
*Yine 5th Ave & 23th St de Flatiron Building var. Haci burasi ruzgarlarin kesistigi noktaymis. 70, 80li yillarda isten cikan erkekler, buraya gelir kadinlarin acilan eteklerini izlerlermis. Simdi binalardan sanirim, o kadar ruzgar yok :)
Daha birsuru var da yoruldum aga, burda saat gece 5 e geliyor, yatacam.
Zaten Hojucuk abi de yardirmis, ellerine saglik.
Hocam Saol ellerıne saglık:) Uygun fıyata kalıtelı saatlerden bulurum ınsallah. Bu dedıgın yerlere tek tek gıdıp gezmeye calısacagım kısmet olursa.
-
la times meydanini yazmayi unutmusum. gece git, hayat gece basliyo orada.
saat alacaksan amazondan bak, en ucuz orada oluyor.
-
saatler- http://www.c21stores.com/men_accessories_watches/
yakin oldugun departmana gidersin, adresler- http://www.c21stores.com/index.cfm/fuseaction/storeLocation.home
-
hocam hangi firmayla gidiyorsun ? Uçak biletleri hayvan gibi pahalı kaça aldın ?
-
karayolu olsa bende gidicem ÖZ New Jersey ile...
-
gule gule