Anadolu AÖF Bugün Son Gün

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Ben kayıt için bir giriştim ama sadece ikinci üniversite olarak kayıt var. Yani diyor ki, yalnızca üniversite okumaya devam eden, veya 2 yıllık üniversite bitirmiş ve mezun olmuş kişileri kapsıyor. 

Peki benim gibi lise mezunları için hangi yol takip edilecek ?

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Lise mezunları normal sınava girecek. (üni sınavı)

DGS ile 2 yılı aöften 4e tamamlayabiliyorsunuz ama dgs girmişken örgün öğretim iyidir

ikinci üni ise ben kaydoldum. öğrenci belgeni yükle başvvur tamam.

YBS yönetim bilişim sistemleri. Bi müridimiz daha var hatta karşılaştık orda :))

Başka anadolu YBS kayıtlı olan varsa çıtlatsın

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

DGS ile 2 yılı aöften 4e tamamlayabiliyorsunuz ama dgs girmişken örgün öğretim iyidir

YBS yönetim bilişim sistemleri. Bi müridimiz daha var hatta karşılaştık orda :))

önerir misin memurluk ya da ek olarak kazançları nelerdir

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    yustang bunu yazdı
    noname bunu yazdı

önerir misin memurluk ya da ek olarak kazançları nelerdir

Ben araştırdığımda en çok kafama yatan YBS oldu. Lakin daha 1. sınıfım ve dersler başlamadı, henüz yorum yapamam.. :))

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Ben kayıt için bir giriştim ama sadece ikinci üniversite olarak kayıt var. Yani diyor ki, yalnızca üniversite okumaya devam eden, veya 2 yıllık üniversite bitirmiş ve mezun olmuş kişileri kapsıyor. 

Peki benim gibi lise mezunları için hangi yol takip edilecek ?

Sen seneye başvurabilirsin. Üniversite sınavına girip Aöf'ü tercih etmen gerek.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hna
    Hna's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

YBS kayıtlıyım ama bir işime yarayacağını düşünmediğimden saldım durdum bir kaç dönem şimdi tekrardan kaydımı yaptırdım 5 ve 7 inci dönem derslerini alıyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Anladım teşekkür ederim. Herkese bol şans o zaman :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

ybs kayıt yaptırsam mı diye düşündümde parayı hemen bugun mü çözmemiz lazım  bilenimiz var mı ?

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Ben keyif için okuyayım diye fotoğrafçılık ve kameramanlık seçtim, birşeyler öğreneyim modundayım, memurum, ama işime yarayacak bir bölüm olursa diye konuyu takip ediyorum, Atatürk Üni'den yazabilirim duruma göre işe yarayacak bölümü

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Fatih54 bunu yazdı

İşveren olsam hiç okumamış adamı aöf mezununa tercih ederim. İnsanın kendisine hakaret bu sözde fakültede okumak.

Türkler her konuda üçkağıtçı ve dolandırıcı olduğu gibi eğitim konusunda da öyle. Kopya çekmekte ve bir bok bilmediği halde bildiğini iddia etmekte profesyoneller. Tıp fakültesinde okurken İngilizce sınavının cevapları tahtaya yazılıyordu.

Google da aramalarda ilk çıkan şey "AÖF Diplomasında Açık Öğretim Yazıyor mu?". Aklınca yurtdışında yedirmeye çalışacak diplomasını. Türkiye bir an önce Erasmus program ülkesi olmaktan ve Bologna sürecinden çıkarılmalıdır. Aöf nin akreditasyonu iptal edilmeli ve bir sertifika programı olmalıdır.

Sende örgünsün ama bak bu sığ düşünceden kurtulamamissin. Demek ki hersey insanin kendisinde bitiyor.

Burada esas olan sey insanin kendini yetistirebilmesi.

Sahtekarlik sende demissin örgünde olmuyor mu sanki.

Herkes senin gibi zengin çocuğu  balli degil. Fakir olup Çalismak zorunda olan insanlar var. Okuyamayip evlenip cocuk sahibi olduktan sonra yanlis yaptigini fark edip okuyan var. 

Sonradan adalet okuyup hakim olan, muhasebecide  calisip okuyup mali musavir olan var yakinlarimdan. Senin kafada olsalardi ev kizi olup evde tunekliyorlardi. 

Bu acik ogretim onlar icin muhtesem bir firsat.

Tek kötü tarafi sosyal hayatin yok. Univ demek insan iletisimi demek. O da buyuk bir eksiklik. 

Insanlarin ne yasadigini bilmeden ezmeyin bence

Ek: aklima bir ornek daha geldi :)

Bir tanidigim salakligindan cok iyi ogrenciyken  okulu birakip gitti bir hanzoyla evlendi. Sonra bakti evlilik yürümüyor biraksa  niteliksiz. Sinava girdi mersini kazandi. Kocasi ne okumasi dedi. Oda mecburen acikogretim yazdi. Okudu oyle bosadi :)

futurist tarafından 29/Eki/20 18:00 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 3732 Toplam Mesaj: 25
acil durum havacılık açıköğretim