Anadolu AÖF Bugün Son Gün

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    Fatih54 bunu yazdı

İşveren olsam hiç okumamış adamı aöf mezununa tercih ederim. İnsanın kendisine hakaret bu sözde fakültede okumak.

Türkler her konuda üçkağıtçı ve dolandırıcı olduğu gibi eğitim konusunda da öyle. Kopya çekmekte ve bir bok bilmediği halde bildiğini iddia etmekte profesyoneller. Tıp fakültesinde okurken İngilizce sınavının cevapları tahtaya yazılıyordu.

Google da aramalarda ilk çıkan şey "AÖF Diplomasında Açık Öğretim Yazıyor mu?". Aklınca yurtdışında yedirmeye çalışacak diplomasını. Türkiye bir an önce Erasmus program ülkesi olmaktan ve Bologna sürecinden çıkarılmalıdır. Aöf nin akreditasyonu iptal edilmeli ve bir sertifika programı olmalıdır.

Sende örgünsün ama bak bu sığ düşünceden kurtulamamissin. Demek ki hersey insanin kendisinde bitiyor.

Burada esas olan sey insanin kendini yetistirebilmesi.

Sahtekarlik sende demissin örgünde olmuyor mu sanki.

Herkes senin gibi zengin çocuğu  balli degil. Fakir olup Çalismak zorunda olan insanlar var. Okuyamayip evlenip cocuk sahibi olduktan sonra yanlis yaptigini fark edip okuyan var. 

Sonradan adalet okuyup hakim olan, muhasebecide  calisip okuyup mali musavir olan var yakinlarimdan. Senin kafada olsalardi ev kizi olup evde tunekliyorlardi. 

Bu acik ogretim onlar icin muhtesem bir firsat.

Tek kötü tarafi sosyal hayatin yok. Univ demek insan iletisimi demek. O da buyuk bir eksiklik. 

Insanlarin ne yasadigini bilmeden ezmeyin bence

Ek: aklima bir ornek daha geldi :)

Bir tanidigim salakligindan cok iyi ogrenciyken  okulu birakip gitti bir hanzoyla evlendi. Sonra bakti evlilik yürümüyor biraksa  niteliksiz. Sinava girdi mersini kazandi. Kocasi ne okumasi dedi. Oda mecburen acikogretim yazdi. Okudu oyle bosadi :)

boşanacak özgürlüğe kavuşacak kadar ne okudu:)

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kayıt yenileme ve harç ödemesi için bugün son gün ve 4 dönemdir aktif olmayan yani pasif olan ve bu gün de kayıt yenilemeyenlerin ilişiği kesilecekmiş bilginize.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

konuyu gördüm. kaydımı yaptım

çalışma ekonomisinde okuyorum :D 

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duffyduck
    duffyduck's avatar
    Erkek

baya bir ders ekledim. online olmazsa batış hikayesi sizlerle :D

Ben gökdelenler arasında gezen büyük işler başaran küçük adam Az da olsa gücü kalan Sana sahneden öpücük atan deli.
Toplam Hit: 3459 Toplam Mesaj: 25
acil durum havacılık açıköğretim