Anahtarlık Kamera Satışı
-
LNAU bunu yazdı:
-----------------------------Şu ınsanoğlu Çook anlaşılmaz bir varlıktır.
Siz bana fantazimi yapıyorsun diye laf sokarken iyi ben ürünün pahalı şurda alternatifleri var daha ucuza alabılırsınız
Demekle suç işledim öylemi :)
Ürün 6.85$ Hafıza kartlarının fiyatıda 7 8 dolar'a yakın sanırım.
ürünün kalıtesı ve özelıklerı hakkında gereklı bılgı mevcut sitelerinde.
Tbt ailesi demişsin 30 40 liraya mal olan bir aleti 80 liraya Burdakı Çook değerli ailene satmaya utanmıyomusun pekı?
-----------------------------Kıllandıgım noktaya hala anlamıyorsan. Ürünlerin alış fiyatı hakkında hiç bir bilgim yok satış yaptıran kişi şu fiyata şu kadar satar şu kadar senin der bana. BAna denilen fiyat budur. Utanması gereken sensiz o zaman adam akıllı pm at bu sitede bu kadar seninki neden bu kadar de açıklama yapım bende düzgünce. Ama konuda başka satış linki vermek ticaret olarak senin terbiyesizliğindir. Kimseyi zarar sokturma vs gibi şeym yok. Örneğin hostingde satıyorum o kendi makınamdan alan kişilere sor en iyi imkanı ve 20 tl ye etmıyecek ozellıklerde sattım. 1 Ay sonra ödeyim diyen sonra ödeyim diyen tamam işin gorulsun dedım zorlamadım hiç birşekilde.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------pahalı hoca
-----------------------------Vala bilmiyorum alper abide bana bu özelliklerde fiyatı çok uygun geldi ki piyasasınada baktım biraz. Bana denilen satış fiyatları bu ama. R10da birde açık artırma var yapıldı.
-
Hoca pahalı ucuz diyemem ama anahtarlık 60 tl usb kablosu+hafıza katıyla 80 diyon beraber olması gerekmez mi. bana burası absürt geldi. tut ki aldım usb kablosu olmadan ne işime yarıcak orayı çözemedim . iyi satışlar.
-
hocam birşey soracam ?
o aletten buradada varda ben almadım çünkü saat ve tarihi yanlış gösteriyor bu sendeki alette böylemi ?
-
hayırlı satışlar hocam ama pahalı ... daha ucuz yerler var hem de aynı özellikler sadece hafıza kartı yok
-
Kusura bakma ama asırı pahalı.
-
kadirozdemir bunu yazdı:
-----------------------------Benim canım tahribatım. 2 senedir Tahribat Ailesi diye bu sitedeyim herhangi bir satışımda burda konu açıyorum.
Dingil gibi konu baltalamak yerine adam akıllı pm ile sorsanızda ben size cevap versem olmazmı. Bahsettiğiniz ürünlerin harici hafıza ve çekim kalitesi ve diğer özellikleri aynımı. Keşke konu baltalamak şikayet olsa tahribattada.
-----------------------------tahribat ailesi de senin bu satışını pahalı buldu demekki alternatifler gösteriyolar bu seni niye gocunduruyo ki,sende ürününün ek özelliklerini anlat neden o fiyat onu söyle,hemen konuyu baltalamaya cekiyosun.