Anahtarlık Kamera Satışı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

LNAU bunu yazdı:
    -----------------------------

Şu  ınsanoğlu  Çook  anlaşılmaz bir  varlıktır.

Siz  bana  fantazimi  yapıyorsun  diye  laf  sokarken  iyi ben  ürünün  pahalı  şurda alternatifleri  var  daha  ucuza  alabılırsınız

Demekle  suç  işledim  öylemi :)

Ürün  6.85$  Hafıza  kartlarının  fiyatıda  7  8  dolar'a  yakın  sanırım.

ürünün  kalıtesı  ve özelıklerı  hakkında  gereklı  bılgı  mevcut  sitelerinde.

Tbt  ailesi  demişsin  30  40  liraya  mal  olan  bir aleti  80  liraya  Burdakı  Çook  değerli  ailene  satmaya  utanmıyomusun pekı?

Kıllandıgım noktaya hala anlamıyorsan.  Ürünlerin alış fiyatı hakkında hiç bir bilgim yok satış yaptıran kişi şu fiyata şu kadar satar şu kadar senin der bana. BAna denilen fiyat budur. Utanması gereken sensiz o zaman adam akıllı pm at bu sitede bu kadar seninki neden bu kadar de açıklama yapım bende düzgünce. Ama konuda başka satış linki vermek ticaret olarak senin terbiyesizliğindir. Kimseyi zarar sokturma vs gibi şeym yok. Örneğin hostingde satıyorum o kendi makınamdan alan kişilere sor en iyi imkanı ve 20 tl ye etmıyecek ozellıklerde sattım. 1 Ay sonra ödeyim diyen sonra ödeyim diyen tamam işin gorulsun dedım zorlamadım hiç birşekilde.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

pahalı hoca

Vala bilmiyorum alper abide bana bu özelliklerde fiyatı çok uygun geldi ki piyasasınada baktım biraz. Bana denilen satış fiyatları bu ama. R10da birde açık artırma var yapıldı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Hoca pahalı ucuz diyemem ama anahtarlık 60 tl usb kablosu+hafıza katıyla 80 diyon beraber olması gerekmez mi. bana burası absürt geldi. tut ki aldım usb kablosu olmadan ne işime yarıcak orayı çözemedim . iyi satışlar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

hocam birşey soracam ?

o aletten buradada varda ben almadım çünkü saat ve tarihi yanlış gösteriyor bu sendeki alette böylemi ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

hayırlı satışlar hocam ama pahalı ... daha ucuz yerler var hem de aynı özellikler sadece hafıza kartı yok

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

Kusura bakma ama asırı pahalı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

kadirozdemir bunu yazdı:

Benim canım tahribatım. 2 senedir Tahribat Ailesi diye bu sitedeyim herhangi bir satışımda burda konu açıyorum.

Dingil gibi konu baltalamak yerine adam akıllı pm ile sorsanızda ben size cevap versem olmazmı. Bahsettiğiniz ürünlerin harici hafıza ve çekim kalitesi ve diğer özellikleri aynımı. Keşke konu baltalamak şikayet olsa tahribattada.

tahribat ailesi de senin bu satışını pahalı buldu demekki alternatifler gösteriyolar bu seni niye gocunduruyo ki,sende ürününün ek özelliklerini anlat neden o fiyat onu söyle,hemen konuyu baltalamaya cekiyosun.

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
Toplam Hit: 2603 Toplam Mesaj: 18