folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Anakart 2 Gb Rami 1 Gb Görüyor :|

Anakart 2 Gb Rami 1 Gb Görüyor :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    beyler bundan on gün önce anakartı servise vermştim ram slotlarından birisi bozuk diye :s servise gitti geldi işte dedilerki yeni anakart veriyoruz :| tamam dedim allah razı olsun herneyse getirdim eve pcyi kurdum fln bu bastım tuşuna çalıştı pc açıldı fln ama bu seferde 2 gb ( 1 gb x 2 slot ) ramleri sadece 1 gb olarak görüyor :s ramlerde sorun olacağını sanmıyorum :s neden böyle birşey olabilir :| bileniniz varmıdır?

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    anakart marka model ne ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    belki ram slota tam oturmamıştır. ya birbiriyle uyumlu olmayabilir.

NEDEN? (soru olarak)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Sonradan mı bir problem oldu yoksa yeni ram getirip takmaya çalıştığında mı?

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Nespace bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sonradan mı bir problem oldu yoksa yeni ram getirip takmaya çalıştığında mı?

yok hacı analakart servise gitmeden önce sorun yoktu gayet stabil çalışıyordu.. birde cpu çok fazla kasmaya başladı msn bile açınca pc donacaklı hal alıyor :| 

@BuZuL

gıgabyte ga-945gcm-s2l

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    ram lerin yerini değiştir :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

hackerteam550 bunu yazdı:
    ram lerin yerini değiştir :D

yaptım olmadı :| ayrıca ramleride tek tek denedim ikiside çalışıyor :| zaten birisi çalışmasa pcde açılmaz :S  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    başka bilgisayara tak olmadı rene ye sor

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    bi program uploadlıyorum onda bi bak ram gücüne

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bios da cpu hızı var onu yükselt

bak voltu değil

hızı :D

voltu arttırırsan pişer anakartın

not:anlamadıysan elleme bence

sonra ram in çalışma frekansını

auto yap

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    SharpShooter bunu yazdı:

bios da cpu hızı var onu yükselt

bak voltu değil

hızı :D

voltu arttırırsan pişer anakartın

not:anlamadıysan elleme bence

sonra ram in çalışma frekansını

auto yap

anladım hacı ne demek istediğini hemen ayarlara bakim :| ama ordan olacagnı sanmıyorum :S 

Toplam Hit: 2534 Toplam Mesaj: 18