Anakart Kısa Devre Yaptı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

eski kimya bilgilerim beni yaniltmiyorsa alkol sudan daha ucucu bi maddedir hem temizler hemde hizli uctugu icin kisa devre durumu olmaz.(benim onerim saf sudur ama genelde elektronikciler alkol derler sebebi dedigim gibi hizli ucmasi. ama saf su iletken degildir o yuzden kullanilmasi daha mantiklidir.) ust fan dedigin elektrik girisinin oldugu yerdenmi dokuldu??? eger oradansa anakarta bise olmamistir hdd yi calistirmamasinin sebebi powersuplyda ki transistorlerden 1 veya birkaci gitmis olabilir benden tavsiye once bi poweri dene bi sekilde daha sonra anakarti yikama yoluna git ama alkolle yika(yada saf su).

bu arada dokulen su muydu caymiydi? ayrica eger sekerli bi su cay vs dokulurse akim iletimi olmayacagi icin ideal olani kurutmak yada saf su ile yikamaktir.

ayhun tarafından 26/Ağu/13 16:19 tarihinde düzenlenmiştir

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

lipton ice tea döküldü hocam hem su hem şeker hem çay

Converse giyen uzaylı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

haci sen dediklerimi bi dene muhtemel cozume ulasirsin bios da hdd gorunuyormu bakarmisin

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

up olsun.  compact spray ile kasayı ilk günkü gibi yaptım acap garantiye göndersem kabul ederler mi?

edit: kasa cidden kısa devre yapmış

c0nverse tarafından 27/Ağu/13 18:19 tarihinde düzenlenmiştir

Converse giyen uzaylı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı

up olsun.  compact spray ile kasayı ilk günkü gibi yaptım acap garantiye göndersem kabul ederler mi?

edit: kasa cidden kısa devre yapmış

gönder hocam anlamazlar

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 3352 Toplam Mesaj: 16