folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Anakart Sorunu.Yardım Plz

Anakart Sorunu.Yardım Plz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    majestiquo
    majestiquo's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar anakartım sorunluydu ve teknik servisine yolladım fakat teknik servisinden geldiğinde ram slotları küçülmüş olarak geldi elimdeki ramleri kullanamıyorum :S bu sizce onların bi hatasımıdır yoksa benim elimdeki ramler demi bir sorun var ? yada daha önceden böyle bir sorunla karşılaşan var mı ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MarlboroLight
    MarlboroLight's avatar
    Erkek
    nasıl yani ya ram slotu nasıl küçülür öyle şey mi olur sen ramlari doğru taktığından emin misin?eğer öyle ise senin arızaya giden anakartın ddr destekliyordu tamir edemediler sana bi üst modeli verdiler onunda slotları ddr2 dir heralde
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    majestiquo
    majestiquo's avatar
    Erkek
    Aynı anakart tamir görmüş olarak geldi.Sadece bios upgrade edildiğini söylüyorlar ama eski ram i takınca ram resmen büyük geliyor girmiyor yuvasına anlamadım gitti.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MarlboroLight
    MarlboroLight's avatar
    Erkek
    ya hocam öle şey mi olur çamaşır mı yıkandıda çekti diyelim :S sen ram i doğru taktığına emin misin?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    hacı ramler nasıl büyük geliyo iç tarafta küçük diş gibi parçalar var ters takıyosan girmiyo olabilir ha yok doğru takıyorum ama  başı taksam kıcı bir parmak dışarıda kalıyorsa teknik servise gideceksin anakartımdan söktüğüm ramlar bu tak bakim dieceksin... takamazsa bana ya buna uyan yeni ram ver dieceksin vermiyorsa elindeki ram ve anakartı adamla akraba etceksin...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    majestiquo
    majestiquo's avatar
    Erkek
    Bende anlamadım aynı ramleri takıyorum anakart aynı ama eskiden taktığım 2 ramde büyük geliyor.Yanlış takma olasılığı yok :S Amk adamları naptılarsa ram slotlarını değiştirip başka slotlarmı taktılar anlamadım gitti.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MarlboroLight
    MarlboroLight's avatar
    Erkek
    hocam ben böle bişey görmedimde duymadımda sen sorunu hallettiğin zaman yazarsan sevinirim gerçekten merak edityorum
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

ne içtin sen yaw? :D

şaka bi yara eğer kendinden eminsen (ramleri doğru yere takmaya çalıştığından) geri götür böle böle de adamlara anlat hacı, hatta götürmeden önce fotoğraf çek upload et biz de görelim...

Metallica Rules
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek
    sana doğru anakartı gönderdiklerinden eminmisin ram slotları kolay değişebilen bir parça değil hem böyle bişeyin olmasıda mümkün değil yani anakrtın desteklediği ram ne ise ona uygun slot tan başkası takılmaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hoca böyle  bişey mümkün değil ya :| Bi daha baksana bi çevir tak ters düz yap bak bişeyler yap bi daha tak slot küçülmesi ram büyümesi gibi bişey olamaz olmadı bi filmini çek bize yollasana bakalım nasıl büyük küçük geliyor :|

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

abicim o farkli bir anakarttir. o slotlari degistirmek kolay degil, ugrasmazlar. elindekiler ddr ise ordan gelen ddr2 olabilir. zorlama.

ben o sekilde ram yaktim.

Toplam Hit: 2528 Toplam Mesaj: 14