folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Anakart Sorunu.Yardım Plz

Anakart Sorunu.Yardım Plz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Merdini
    Merdini's avatar
    Erkek

Anakartı yanLış yolamIşlardırr     vardır Ole bı şey OLurmu durduk yere ramlar buyuk gelcek Olacak iş deil)))

ardkşim senlIk deiL senn  al ramları       kasayı gıt  en yakınn bayilerıneee :):)  onlara  taktır bı

İmza Tine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

bir kaç bir şey soracam :| butun ramlar standart ebatta değilmi?? ( masa üstü pc ile laptop ramlerini karşılaştırmayın )

benım bildigim ddr da olsa ddr2 de olsa ebatları aynı :| sd ramlar hakkında bi fikrim yok fakat benım anakart hem sd hmde ddr desteklıyor ve ayrı slot goremedım :|

hacım sen ramleri ram slotlarına taktığından emin misin?

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

5u13Ym4n bunu yazdı:
    -----------------------------

bir kaç bir şey soracam :| butun ramlar standart ebatta değilmi?? ( masa üstü pc ile laptop ramlerini karşılaştırmayın )

benım bildigim ddr da olsa ddr2 de olsa ebatları aynı :| sd ramlar hakkında bi fikrim yok fakat benım anakart hem sd hmde ddr desteklıyor ve ayrı slot goremedım :|

hacım sen ramleri ram slotlarına taktığından emin misin?

-----------------------------

Yok ayni degil ddr ve ddr2 de cok kucuk bir farklilik var. ayrica centiklerin yeri farkli yerlerde
Toplam Hit: 2533 Toplam Mesaj: 14