folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Anakartta Bi Tane, Yerinden Çıkarınca Beş Tane - Kafayı Sıyıracam Birazdan !!!

Anakartta Bi Tane, Yerinden Çıkarınca Beş Tane - Kafayı Sıyıracam Birazdan !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redfox
    redfox's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Canımanakartın marka ve modelini yazda ona görüe user guide ba
    kalım değilmi..?

Tahribat Din işleri Sorumlusu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Power reset tamamsa digerlerini ziktir et hoca bip ve hdd led falan gec onlari :)...gonlun rahat olsun onlarin pek manasi yok zaten...ilerde power un yerinide bulamazsan o anakarttaki pinlere bastan sona bir tornavida surt calisir :)...sen rahtina bak o kablolar bosta dursun bise olmaz.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    anakartın adı modelini yazarsan sana yardımcı olabilirim birde remi bi kontrol et derim yerinden çıkmış olabilir.
    kablolara gelince dediğim gibi anakart üzerinde yazıyor olması lazım zaten onların ama yazmıyorsa modeli öğren yaz buraya.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    kasayı gönder takıp sana geri göndereyim:)))

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    şaka şaka :))))))))))))))

dostum kabloların ucndaki renlere bak onlar biraz yol gösterir..

bir de fanları sakın unutma onları karıştırman mümkün değil.hepsinin gireceği yer faklıdır ve yanlış takman olanaksız.. ledlere de dediğim gibi renklrine bakarak tak..

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek
    yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim hojalar. ben şimdilik ComputerWolf kardeşin dediği gibi sadece power sw ve reset sw kablolarını taktım ve onlarla idare etmeye çalışıyom. ışık filan yanmıyo ama boşverin gitsin. anakartın markasın gigebyte. ama eski bi anakart. işlemci olarak AMD 800 Athlon var üzerinde. yukarıda da belirttim hani şu eski atarilerin kasetleri gibi olan işlemci tipi. eğer alan varsa bilir. bi aralar vestel veezy go kampanyası yapmıştıda AMD 800 ve AMD 1000 işlemcili bilgisayarlar vermişti. işte o külüstürlerden biri. döneminin en iyisi ve en hızlısı idi ama şimdi anca internete bağlanılabiliyo.

" Live like Ali and Die Like Hussain "
Toplam Hit: 3811 Toplam Mesaj: 17