Anakartta Bi Tane, Yerinden Çıkarınca Beş Tane - Kafayı Sıyıracam Birazdan !!!
-
Canımanakartın marka ve modelini yazda ona görüe user guide ba
kalım değilmi..?
-
Power reset tamamsa digerlerini ziktir et hoca bip ve hdd led falan gec onlari :)...gonlun rahat olsun onlarin pek manasi yok zaten...ilerde power un yerinide bulamazsan o anakarttaki pinlere bastan sona bir tornavida surt calisir :)...sen rahtina bak o kablolar bosta dursun bise olmaz.
-
anakartın adı modelini yazarsan sana yardımcı olabilirim birde remi bi kontrol et derim yerinden çıkmış olabilir.
kablolara gelince dediğim gibi anakart üzerinde yazıyor olması lazım zaten onların ama yazmıyorsa modeli öğren yaz buraya. -
kasayı gönder takıp sana geri göndereyim:)))
-
şaka şaka :))))))))))))))
dostum kabloların ucndaki renlere bak onlar biraz yol gösterir..
bir de fanları sakın unutma onları karıştırman mümkün değil.hepsinin gireceği yer faklıdır ve yanlış takman olanaksız.. ledlere de dediğim gibi renklrine bakarak tak.. -
yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim hojalar. ben şimdilik ComputerWolf kardeşin dediği gibi sadece power sw ve reset sw kablolarını taktım ve onlarla idare etmeye çalışıyom. ışık filan yanmıyo ama boşverin gitsin. anakartın markasın gigebyte. ama eski bi anakart. işlemci olarak AMD 800 Athlon var üzerinde. yukarıda da belirttim hani şu eski atarilerin kasetleri gibi olan işlemci tipi. eğer alan varsa bilir. bi aralar vestel veezy go kampanyası yapmıştıda AMD 800 ve AMD 1000 işlemcili bilgisayarlar vermişti. işte o külüstürlerden biri. döneminin en iyisi ve en hızlısı idi ama şimdi anca internete bağlanılabiliyo.
Toplam Hit: 3811 Toplam Mesaj: 17