folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Anakartta Yanan Bölge Hakkında?

Anakartta Yanan Bölge Hakkında?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:
    -----------------------------

boğaziçi elektrik ama benimde aklıma gelmişti bu oalyda sanmıyorum bir sonuç çıkacagını.

ilk seferde elektrik kesintisi dediğimde saatleri kontrole gelen eleman yanlışlıkla bütün apartmanın elektriğini kesti o yüzden oldu şimdi adamında başını yakmaya gerek yok çünkü hatayla olan birşey.Son kesintidede dediğim gibi trafo patlamış ama uğraşmaya değmez.

@zalimadam

dediğini denedimde sonuç alamadım.

-----------------------------

hocam, eğer tredaş kaynaklı ise bilgisayarını alırken illaki makbuz verdiler götür diyecektim direk paranı veriyorlar işleme koyup. Koymama gibi bir lüxleride yok zaten.

parana yazık olur giganın en iyi anakartlarındandır.

tamir olsada hayır gelmez tamirci gözüyle söylüyorum sana hocam.

olmadı pm at detaylı konuşalım fotograf falan cekip konuya koyarsan iyice bi bakarız :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    O parçayı değiştiriyor olmaları lazım, o yanan yerin arka tarafından bak bakalım tırnak,vida tarzı bir şeyler tutuyor mu???
    Eğer değişiyorsa 2. el bulunduran bilgisayarcılara (hurda makinalar) 20-30 lira attı mı hallederler.
    Benim de yanmıştı zamanında ama anakart tarafı değil powerden gelen kablonun 2 ucu yanık duruyordu (çürük diş gibi) Power Supply değişince kurtulmuştum :)

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

tamir edilir orası socket değişicek bişeyyok onda sıkıntı etme 25 tl yaparlar onu M.köy yada kadıköye uğra bir ara paran yoksa kartı yolla bize ücretsiz yapalım gönderelim.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

50 tl tutmaz hacım. ama işin ehline götür derim başın ağrımasın. chip değişimini 30 liraya yapan bi yer vardı. netten bak derim. 20 liraya halleder. istanbulda.

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cruel_storm
    cruel_storm's avatar
    Erkek

soketse 15-20 tl dir kastırınca açılıyor diyorsun

soketin içini selülozik tiner veya saf olkol ile temizleyip lehşmlerş tazelersen çalışma ihimali var 

Elektronikci olmak için çok çaba harcamam gerekiyor ANNE
Toplam Hit: 2226 Toplam Mesaj: 17