folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Anayasa Mahkemesi Raportörü Raporu Sundu(Flaş Flaş)

Anayasa Mahkemesi Raportörü Raporu Sundu(Flaş Flaş)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ben kapatılsın veya kapatılmasın konusunda bişi sölemicem fakat kapatıldığı anda Türkiye'deki tüm ekonomi çöker, piyasa miyasa kalmaz... İflas etmedik holding, mağaza kalmaz... Kişi başına düşen milli gelir denen zımbırtı taa nerelere iner... Yani şöyle söyleyeyim size millet boku yer... Solcusu olsun sağcısı olsu akpcisi olsun ne bok olursa olsun..
    hangi iktisadi bilgine dayanarak bu iddalarda bulunuyorsun hoca?

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:
    sen cok biliyosun dimi yüce insan... partizan beyninle kimseye laga luga yapma burda... kapatilsin yada kapatilmasin hic bi zkim olmaz.. heleki kapatilinca ekomomi cöker filan hepsi kendiniz gibi hikayeeee olmayan hikaye hemde... dava sonucunu alir almaz akp spekülasyon yaparsa bilerekk o zaman ekonomi cöker bak... neme lazim herseyde bi yol bulurlar nasilsa.. kömürse kömür.. satissa satiss... analarinida alsinlar gitsinler ulan...

Acaba sen ne iş yapıyorsun ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    ögretmenim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:
    ZoRKaYa bunu yazdı:
    Ben kapatılsın veya kapatılmasın konusunda bişi sölemicem fakat kapatıldığı anda Türkiye'deki tüm ekonomi çöker, piyasa miyasa kalmaz... İflas etmedik holding, mağaza kalmaz... Kişi başına düşen milli gelir denen zımbırtı taa nerelere iner... Yani şöyle söyleyeyim size millet boku yer... Solcusu olsun sağcısı olsu akpcisi olsun ne bok olursa olsun..
    hangi iktisadi bilgine dayanarak bu iddalarda bulunuyorsun hoca?

Hocam çalıştığım yerde bu Türban mürban olayları oldu ve zıçtı tamammı.. Daha sonra piyasa toparlanmaya başladı bu sadece benim çalıştığım yer için değil Türkiye'deki heryer için aynı... Bu kapatma davası açılmadan önceki gün işler iyiydi güzeldi gene kurtarıodu bu dava açıldı ve işler %60 ın altına düştü... Sonra çok hafif olarka düzeliyordu bu haziran ın sonuna kadar güzeldi yine ve bu ergenekon olayları oldu gene kafayı yedi... Artık şu işten bi kurtulsakta piyasa bi rahatlasa... Tüm mağaza sahipleri neredeyse borçlular bi yerlere... Yani bunun için bi mağazada çalışmanız, muhasebe bilgilerini görüyo olmanız ve diğer mağazalarla ilişkileriniz olması yeterli... 

edit: cagartay09 bak şu anda işi en iyi olanlar bence memurlar ve öğretmenler yani parasını direkt alanlar... İşverenlerin hali o kadar kötüki ne olacağı belli değil bişi oluo bi mağaza iflas etmiş... Bişi oluo bi mağaza son anda çevirmiş işleri... Yani paranı zar zor kemer sıka sıka harcıyorum diceksin belki (belki dedim bak) ama borç batağına saplanmaktan iyidir inan... Bazı şeyleri gördüm ondan söylüyorum... Hiç riske girmiyosun en azından..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    hocam iyide zaten hep spekülasyonlar icinde yasiyoruz artik halk alisti.. esnaf olsun yatirimci olsun bankaci olsun... sende bana inanki ekonomi filan cökmeyecek.. ekonomi bence zaten cökmüs vaziyette... kapanir kapanmaz.. ama emin ol ki cikacak karar mutlaka kücük krizler dogurur.. cünkü tek iktidar var tepede.. ama cökecegini sanmiyorum.. tek korkum kapanma olursa hükümetin birseyleri abartip ekonomiyi cökertmeye calismak istemesinden korkarim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek
    Türban olayi redd edilmisti.
    Ama partinin kapatilmayacagina inaniyorum.

Iktidarda hangi parti olursa olsun, 2008 yilinda yasiyoruz.
    Secimle gelen secimle gitsin.

Aksi halde inaniyorumki iktidar partinin kapanmasi durumunda cok kötü etkileri olacaktir.
    En basitinden ekonomi.

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek
    hocalar raportörlerin kararları,partinin kapatılmaması demek olmuyor,hatırlarsınız türban yasasında da raportörler türban yasasının kabul edilmesi yönünde rapor hazırlamışlardı ancak mahkeme tam tersi yönünde karar verdi.ama aqp kapatılmayacak die düşünüyorum(inş kapatılır)

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    0wnerless
    0wnerless's avatar
    Erkek
    iktidardaki bir partinin kapatılmasıda zor iş he hoca ? :|

İletişim İiçin: Qwnerlesss@msn.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek
    0wnerless bunu yazdı:
    iktidardaki bir partinin kapatılmasıda zor iş he hoca ? :|
    yoo neden zor olsun ki hoca,iktidarda olan bir partinin  faliyetleri yanlışsa ve mahkemeye sunulmuşsa neden kapatılmasın... bu ülkede güçler ayrılığı var,yasama-yürütme-yargı.şuan için yasama ve yürütme aqp nin tekelinde,eğer yargı da tekelinde deil ise kapatma kararı verecektir 

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

o zaman hiç kapanmıcak bir parti kuralım;

O.V.S.P

Oy vereni *ken  parti

ama harbi * kecek  o zaman kapanmaz .:D

Temel adalettir .
Toplam Hit: 5665 Toplam Mesaj: 35