Anayasa Mahkemesi Raportörü Raporu Sundu(Flaş Flaş)
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
ÖyLe raportörün ben aq
-----------------------------kapatma kararı çıksaydı helal olsun derdin. Adaletiniz bu kadar.
-
musty28 bunu yazdı:
-----------------------------RevengeX bunu yazdı:
ÖyLe raportörün ben aq
-----------------------------kapatma kararı çıksaydı helal olsun derdin. Adaletiniz bu kadar.
ii de hoca herkesin görüşü farklıdır,Revengex e göre kapatıldığında adalet doğru işlemiş olur,kapatılmadığında da sana göre doğru işlemiş olur dimi ama,herkesin görüşüne saygı duymak lazım -
musty28 bunu yazdı:
-----------------------------RevengeX bunu yazdı:
ÖyLe raportörün ben aq
-----------------------------Yaw başLamayın yine sanki Raportörün kararı çok önemLi o yargıLıyor miLLeti..
Hem Evet benim adaLetim bukadar..Kapatma kararı çıksaydıda heLaL oLsun derdim nedir yani varmı Gece gece sürprizmisin arkadaşım ?
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------Antikky bunu yazdı:
ZoRKaYa bunu yazdı:
Ben kapatılsın veya kapatılmasın konusunda bişi sölemicem fakat kapatıldığı anda Türkiye'deki tüm ekonomi çöker, piyasa miyasa kalmaz... İflas etmedik holding, mağaza kalmaz... Kişi başına düşen milli gelir denen zımbırtı taa nerelere iner... Yani şöyle söyleyeyim size millet boku yer... Solcusu olsun sağcısı olsu akpcisi olsun ne bok olursa olsun..
hangi iktisadi bilgine dayanarak bu iddalarda bulunuyorsun hoca?
-----------------------------Hocam çalıştığım yerde bu Türban mürban olayları oldu ve zıçtı tamammı.. Daha sonra piyasa toparlanmaya başladı bu sadece benim çalıştığım yer için değil Türkiye'deki heryer için aynı... Bu kapatma davası açılmadan önceki gün işler iyiydi güzeldi gene kurtarıodu bu dava açıldı ve işler %60 ın altına düştü... Sonra çok hafif olarka düzeliyordu bu haziran ın sonuna kadar güzeldi yine ve bu ergenekon olayları oldu gene kafayı yedi... Artık şu işten bi kurtulsakta piyasa bi rahatlasa... Tüm mağaza sahipleri neredeyse borçlular bi yerlere... Yani bunun için bi mağazada çalışmanız, muhasebe bilgilerini görüyo olmanız ve diğer mağazalarla ilişkileriniz olması yeterli...
edit: cagartay09 bak şu anda işi en iyi olanlar bence memurlar ve öğretmenler yani parasını direkt alanlar... İşverenlerin hali o kadar kötüki ne olacağı belli değil bişi oluo bi mağaza iflas etmiş... Bişi oluo bi mağaza son anda çevirmiş işleri... Yani paranı zar zor kemer sıka sıka harcıyorum diceksin belki (belki dedim bak) ama borç batağına saplanmaktan iyidir inan... Bazı şeyleri gördüm ondan söylüyorum... Hiç riske girmiyosun en azından..
-----------------------------Yıllardır sıkıldım bu istikrar bozulur aman diye tehditlerden. Ulan ulkeyi sata sata istikrarı koruyorlar, ozellestirecek sadece gotler kaldıgı zaman zaten bozulacak istikrar, su an olması ve cozum icin cabalanmaya baslanması en iyisi