folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Anayasa Mahkemesiyle İlgili İlginç Bir Sistem (Aklıma Gelen Bir Fikir)

Anayasa Mahkemesiyle İlgili İlginç Bir Sistem (Aklıma Gelen Bir Fikir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:
    -----------------------------

NmC bunu yazdı:

ultrAsker bunu yazdı:

sokaktaki 4 kişi 1 kişiye, senin verdiğin karar yanlış kardeş diyecek bence :D herhangi bir dikta uygulama isteğim yok :D

Hocam adam'ın partisini kapatıyon bariz dikta var :D "Senin verdiğin karar yanlış bundan sonra karar veremeyeceksin. Hahahaha... "

partisini kapatan herhangi bir kurum falan değil. oraya dikkat. en yetkili mercii halk.

eğerki çoğunluk benden memnun değilse bana da beni destekleyene de bu işi bırakmak düşer :)

Tamam da hocam sen 4 kişi bi araya gelip bir kişiyi susturuyosun bu zihniyetle. O bir kişiyi göz ardı edersen ortada demokrasiden falan bahsedemeyiz ki...

Ayrıca beni destekleyen %20'lik bir kesim varsa, ben çekip gidip onların oylarını heba edemem kimse kusura bakmasın :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

acikistihbarat bunu yazdı:

diğer konuda seçim barajı tartışılıyor :) tuhaf bi durum.eğer parti kapatılsın diye referandum yapılsa çoğunluk oyuna muhalif azınlık oylarının durumu ne olacak ? mesela %60 kapatılsın %40 kapatılmasın dense %40 ın üstünden dozer geçecek.

bence demokrasi fln hikaye.ordu yönetime el koyup diktatörlük kurmalı saltanat fln en iyisi öyle valla.yoksa bu demokrasinin gerekleri birçok şeyi gereksiz hale getirecek...

demokrasilerde çoğunluk işliyorsa, çoğunluğun istediği olaack hacım :) aba altından faşizm göstermek olabilr bu. lakin her daim böyle olmuştur. ama bu konuda da şöyle bir fikrim var ki , bu sayede ideoloji partileri çatır çatır dökülür. örneğin din üzerinden , milliyetçilik üzerinden vs üzerinden siyaset yapan her partinin kuyusu kazılır. Çünkü esas amaç kendi kesimini hedeflemek değil, belirttiğim gibi halkn genelini hedeflemek. yani yobaz ahmette , ateist korcanda(bu isimde nerden aklıma geldiyse ahaha), milliyetçi hüseyinde, solcu nazımda memnun olmalı :)) bunu başarmak içinde ilk gelişecek şey ülke refahı ve ülke seviyesidir. kendi kendisinin güvencesi olan bir sistem gibi yani.

hocam inanmayacaksın ama tüm bunları Ak Parti sağlıyor.bakınız ateist murat belge.bakınız dindar f.g,bakınız solcu tarafçılar. neyse kızarsınız şimdi 10 köy de hazır..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    intikam91
    intikam91's avatar
    Erkek

daha imralıdaki iti asmayıp besleyip pkk ya komutanlık yapması sağlanırken   bu fikir hiç akılcı gelmiyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Aga direk anayasa mahkemesini kaldıracaksın aslında.

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

intikam91 bunu yazdı:

daha imralıdaki iti asmayıp besleyip pkk ya komutanlık yapması sağlanırken   bu fikir hiç akılcı gelmiyor

hocam bununla onun ne alakası var. onun gebertilmesi benimde isteğim ancak bu öneriyle bir alakasını görmedim :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 2024 Toplam Mesaj: 26