Andorid Telefonunuzu Hızlandıran Uygulama
-
Galaxsy gio kullanıyorum.Telefonu hızlandırmak için denemediğim şey kalmadı desem inanın bana.Ama bir program varki böyle etkili sonuç alacağımı hiç tahmin etmemiştim.Belki kullanan vardır, belki bilmeyen vardır.Ben hem programı hemde program için yazdığı ayarlar ile fenomen olmuş korhan ibnesinin ayarlarını veriyorum.
Programın ismi Advanced Task Killer.Play'dan indirin;
Korhan ibnesinin ayarları.
menü tuşu settings ıgnore service front app işaretle ignore list e gel recommended i tıkla auto kill levele gel crazy seç frequency e gel when screen of u seç security levele e gel high ı seç
Telefondaki hız farkını gerçekten hissedeceksiniz.Bu ayarları yaptıktan sonra programa girip işlem yapmak zorunda değilsiniz.Arka plandaki uygulamalar otomatik kapanacaktır.Sanırım telefon kilit ekranında iken temizlik yapılıyor.Şarj süresini uzattığı da söyleniyor ve doğrudur.Şarz süresinide kesinlikle uzatıyor.
-
ala ala heycanla takipteyim
-
yapmayın böyle şeyler.
task killer ve battery saver tarzı programları kullanmamanız gerektiğini diğer android konularında çarşaf çarşaf yazmıştık gerek ben gerek diğer arkadaşlar.
bi googlelayın niye task killer kullanmayalım diye ya da ingilizceniz varsa daha çok kaynak bulabilirsiniz.
-
-
app cache cleaner var o işe yarar ama diğerleri task killer ne kadar kaldırsanda yinede aktif oluyor pek bi faydasını goremedım
htc wildfire s.
koray tarafından 22/Ara/12 23:20 tarihinde düzenlenmiştir -
google böyle programların gereksiz oldugunu ve telefonda istenmeyen sonuçlar çıkarabileceğini , android işletim sisteminin zaten kendi kendini optimize ettiğini söylemişti.
s3 kullanıyorum öküzümsü temalar dışında telefon kasmıyor ama bu tür programlar orta ve giriş seviyesi telefonlarda çok işe yarıyor agalar.
-
bi yerden veriyosa bi yerden alır mutlaka...
-
ben aylardır kullanıyorum. bi zararını görmedim. hızlandığınıda düşünmüyorum gerçi.
programları kapattığı için şarjı uzatıyo sadece.
hızlandırmak için overclock yapmayı dene farkı gör
-
Arka plandaki programların kapatılmasının zararı neymiş arkadaşlar ? Burada overlock'tan bahsetmiyoruz ki zararlı olsun.
@PanxeR sen s3 kullanıyorsun ben gio :)
CyberAngel tarafından 22/Ara/12 23:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Task killer şarjı uzatmaz tam tersine kısaltıyor.Testleri bile nette mevcut arayabilirsiniz.Android 2.2 (2.1de olabilir)ye kadar gereksiz uygulamanın açık kalması mümkündü.Fakat sonradan bunu düzenlediler ve Android neyin gerekli neyin gereksiz olduğuna kendi karar veriyor artık.Yani siz zorla kapatmaya çalışırsanız oda zorla açmaya çalışacak.Normalde askıda duran uygulama bu yüzden sürekli ağırlık yapacak.Sonuç olarak stabiliteden yoksun bir sistem olacaktır.
HTC Evo 3d de Gingerbread yüklüyken acemilik bilgisayardaki gibi düşünüp task killer yüklemiştim.Kafama göre sonlandırıyordum uygulamaları.
Random rebootlar olmaya başladı.Random rebootların sadece task killer kullandıktan sonra çıkmaya başladığını farkettim.
Task killerdan kurtuldum sorunda bitti.Ayrıca
Root atıp gereksiz zannedilen uygulamalardan birkaç tanesini sildiği için telefonu açılmayan bir arkadaş vardı.
Yinede çok kötü yapılmış yazılımlar gerçekten şarjınızı sömürebilirler
onlara karşı iyi bir yöntem olabilir ama sadece o tarz uygulamalar için
-
mobilecare deneyin görün hızlandırmaz yani imkansız zaten ama sadece sarj süresini ciddi anlamda uzatır. içinde oyun hızlandırıcı bile var
RotKerim tarafından 23/Ara/12 00:10 tarihinde düzenlenmiştir