Andorid Telefonunuzu Hızlandıran Uygulama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kendi uygulama yöneticisini widget olarak atayın bi kapat diyin ana enüyü bile kapatıyo şerefsizim. task killer ın felan aslında kapatmadığı vs.. bir çok kez denendi ve videolandı. Kendi uygulama yöneticisinden gerisi yalan.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

arkadaşlar android in mantığını anlamanız için aşağıdaki resime bakın :) yani bu tarz programlara gerek yok aslında. eğer android yazılımcısıysanız stackoverflow.com gibi sitelerde nasıl uygulamamı tümden kapatırım diye konu açın muhtemelen konunuz silinir belki sizi banlarlar :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

onu bunu bilmem de; HTC ChaCha kullanıyorum, arkadaş bi telefonun şarjı bu kadarmı az gider ya? gece %100 bırakıyorum sehpanın üzerine, sabah  alıyorum %70 küsürlere düşmüş oluyo!1!!1bir!!

bana HTC olupta şarjı en azından 1 - 1,5 gün giden bi telefon söylüyebilirmisiniz?

tercihen klavye+dokunmatik(ki bu sadece ChaCha galiba) olmazsa da full dokanmatik.

not: ChaCha hız konusunda da hiç bi sıkıntım yok.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    CellyM bunu yazdı

onu bunu bilmem de; HTC ChaCha kullanıyorum, arkadaş bi telefonun şarjı bu kadarmı az gider ya? gece %100 bırakıyorum sehpanın üzerine, sabah  alıyorum %70 küsürlere düşmüş oluyo!1!!1bir!!

bana HTC olupta şarjı en azından 1 - 1,5 gün giden bi telefon söylüyebilirmisiniz?

tercihen klavye+dokunmatik(ki bu sadece ChaCha galiba) olmazsa da full dokanmatik.

htcnin genel sorunu hacı dert etme, ama sana önerim geliştirici ayarlarından uyku modunda wifi kapatsın onu ayarla. yoksa 100de100 de bırakıyorum gece bende uyandıgımda 60 larda 70lerde. mobil hadi yiyor sikio atıyor sarjı ama wifiın bu kadar yemesi lazım...

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    CellyM bunu yazdı

htcnin genel sorunu hacı dert etme, ama sana önerim geliştirici ayarlarından uyku modunda wifi kapatsın onu ayarla. yoksa 100de100 de bırakıyorum gece bende uyandıgımda 60 larda 70lerde. mobil hadi yiyor sikio atıyor sarjı ama wifiın bu kadar yemesi lazım...

ne diyon hacı sen. htc'ye laf ettirmem (:

htc explorer var bende. vodafone kampanyasından aldığım. oyun oynamazsam günlük mesaide bi sürü konuşma kız arkadaşımla mesajlaşma arka planda canlı walppaper filan 3 günü çok rahat çıkarıyo. fakat sizdeki mobil int. wifi, gps devamlı kapalı. ekran parlaklığıda otomatikte. haa ekran parlaklığını tam yaparsam o zaman 2 gün. oyun oynarsam angry birds predatör lazer vs. o zamanda 2 gün gidiyo.

hatta ilk aldığım zamanlar hiçbişey bilmiyorken kurcalayamadığım zamanlarda 5 gün gittiğini bilirim

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu kadar gömmeden önce şu korhan ayarları ile bir deneseydiniz arkadaşlar.System care gibi değil, o zaten kasıyor telefonu.Ayrıca kaç gün oldu telefon gayet stabil çalışıyor.

Toplam Hit: 3813 Toplam Mesaj: 17