Android Ekran Kilidi
-
Arkadaşlar windows ekranındaki gibi, android için anlık ekranı kilitleme programı arıyorum. Örneğin windows ta win+L kombinasyonu yaptığımızda ekran kilitleniyor. Bende tek tıkla telefon ekranını kilitlemek istiyorum. Bundaki amaç telefonu, sadece istediğim zaman kilitleyebilmek. Android te böyle bir program var mı ? Play storedan bayağı bir uygulama kurdum ama bulamadım. Yardımcı olurmusunuz.
-
hocam tam anlamadım; ekran kapanmadan, desen kilit vb bir kilit olmasını mı istiyorsun tek tuşla.
-
Böyle bir şeyi demek istiyorsun doğru mu anladım ?
-
örneğin android ana ekranda bir uygulama kısayolu olsun. ona tıkladığım an telefon kilitlensin. telefonu tekrar açmak istediğimde, mesela desen kilidi veya pin kilidi sorsun sadece şifreyi bilen açabilsin.
android/ ayarlar/ kilit ekranında seçenekler var. 2dk sonra 5dk sonra 10 dk. sonra ekranı kilitle gibisinden . Ben böyle birşey istemiyorum. Sadece istediğim an telefonu kilitleyebilmek için bir uygulama ve telefonu açmak istediğimde, o uygulamanın şifre veya desen gibi birşeyler sorması.
-
telefonun markasina gore ekrana cift tikladiginda kilitleme yapar.
eger oyle bir ayar yok ise onu yapan app var. mesela double click lock
veya telefonun root ise xposed app var o daha iyi.
-
smart launcher
çift tık ile kitleme aktif
görev tamamlandı
-
aga telefonun marka modeline göre kendi uygulamaları da var mesela bende htc m9 var gezinme düğmelerine (bu alttaki home tuşu falan) kilit tuşu ekliye biliyorum.
-
kesin huawei kullanıcısısın :D
-
Adamin istedigi normalde kaydirmayla calissin ekran kilidi ama ihtiyac dahilinde 2 saat ayarlamayla ugrasmiyayim direk o devreye girsin istiyor.
Mesela bi hatunla takiliyorsunuz. Ustunr bi tane de fuck body niz var ama fuck bodyniz size asik ve asik oldugunuz kizin numarasini bulmaya calisiyor bizim bu arkadasta fuck body nin yanina gittiginde herseferinde telefona sifre koymamak icin bi buton istiyor hatunun yanina gittiginde tek dugmeyle isi bitirip ciktiginda normal duzen kullanmaya devam etmek istiyor.
Simdi kafanizda 2 soru isareti olustu la bu herif olurda el aliskanligi normal ekran kilidiyle kapatirsa ne halt yiyecek? Burada su sarkiyi dinloyoruz. https://m.youtube.com/watch?v=Xfvt8wzFPJU
Diger soruyu bir sonraki yorum yapan arkadas yazsin .
-
Screen off adlı uygulama işini görür
-
ayhun bunu yazdı
Adamin istedigi normalde kaydirmayla calissin ekran kilidi ama ihtiyac dahilinde 2 saat ayarlamayla ugrasmiyayim direk o devreye girsin istiyor.
Mesela bi hatunla takiliyorsunuz. Ustunr bi tane de fuck body niz var ama fuck bodyniz size asik ve asik oldugunuz kizin numarasini bulmaya calisiyor bizim bu arkadasta fuck body nin yanina gittiginde herseferinde telefona sifre koymamak icin bi buton istiyor hatunun yanina gittiginde tek dugmeyle isi bitirip ciktiginda normal duzen kullanmaya devam etmek istiyor.
Simdi kafanizda 2 soru isareti olustu la bu herif olurda el aliskanligi normal ekran kilidiyle kapatirsa ne halt yiyecek? Burada su sarkiyi dinloyoruz. https://m.youtube.com/watch?v=Xfvt8wzFPJU
Diger soruyu bir sonraki yorum yapan arkadas yazsin .
normal ekran kilidiyle bunun arasındaki fark ne tam olarak?
ikisi de kilitliyor ikisi de oto devreye (ekran kapaninca) giriyor
edi büdü: sorumun cevabı ilk cümlede saklı
end tarafından 17/Mar/17 07:30 tarihinde düzenlenmiştir