Android Emulatörü Hızlandırmanın Bir Yolu Yok Mu?
-
Şu Google dakiler bu berbat emülatörü nasıl kullanıyorlar çok merak ediyorum? Ya da benim bilmediğim bir olay var. Orada burada araştırdım denilenleri yaptım ama zerre değişiklik olmadı. Emülatör çoğu zaman açılmıyor açılsa da kasım kasım kasılıyor. Intel Haxm demeyin hem onun da bir faydasını göremedim hem de Ubuntu için yok.
Yardımlarınızı esirgemeyin. :)
-
Genymotion?
-
JPriest bunu yazdı
Genymotion?
Bunun ücretsiz versiyonu falan yok mudur acep?
-
Hocam direkt andorid iso indirip sanal makinaya kurmak işini görebilir.
-
KareemSaid bunu yazdı
Hocam direkt andorid iso indirip sanal makinaya kurmak işini görebilir.
Apk uygulamaları bu şekilde nasıl kuruyoruz peki? Normalde adb install program.apk şeklinde emülatöre kuruyorum.
-
xamarin olmadan çalışır mı bilmiyorum ama denemek istersen xamarin in android player ine bakabilirsin
-
unbalanced bunu yazdı
xamarin olmadan çalışır mı bilmiyorum ama denemek istersen xamarin in android player ine bakabilirsin
Yalnız Mac ve Win içinmiş. Teşekkürler cevap için. Olmadı Win 'e geçtiğimde bakarım.
-
JPriest bunu yazdı
Genymotion?
Kişisel kullanım için bir sürümü varmış. Açılması çalışması çok hızlı. En ufak takılma falan da yok.
Teşekkür ediyorum :)
-
JPriest bunu yazdı
Genymotion?
+1
-
Jeton yeni düştü, indirme linkini bulamayan arkadaşlar
https://www.genymotion.com/#!/download
sayfasında az aşağıya inin orada mac, win, linux için linkler var. oradan indirin. bir de 5 dakkada genymotion hesabı açın lazım olacak.
-
Bluestack ede bakabilirsin üstadım ama kendi telefonunda denesen daha iyi olmaz mı daha hızlı ?
Şahsen ben öyle yapıyorum genelde hızımı hiç kesmiyor :)