folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Android Guruları Telefona Bir Not Verin - Huawei Ascend Mate

Android Guruları Telefona Bir Not Verin - Huawei Ascend Mate

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    longway
    longway's avatar
    Erkek

3100 mah bataryayı note2 de 2 gün kullanıyorum..  bununkini 4 gün gider herhalde . 

Fiyatı güzel.. 

İşlemci ısınmaz umarım..

Güncellemelerden yana biraz üzecek seni..  

Kapak kılıf vs aksesuarları yaygın olarak bulursun umarım

Uygulama seçmez umarım

Iyi dileklerimle :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

Aklımdaki bir çok soruya cevap bulabildim. Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkürler...

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

1. Hocam android ceptelefonlarının nexus dışındakileri hayatta tutan cynogenmod dan tam destek alacağından şüpeliyim , bir amiral gemi deği yani s3 , s4 , note 1 , 2,3  gibi. Veya htc one xperia z. oyüzden 2 yıl içinde yazılım sorunları yaşaman olası.

2. Cihaz huawei yani tüm ürünleri neredeyse kalitesiz , modemi  , telefonu , network ürünleri. Ben samsung un bile kalitesini düşük bulurken biraz uzak durmalısın.

3. Cihazın ekranı büyük fakat full hd olmadıgından eğer yüksek ppi değerine alışıksan biraz seni üzecektir fakat performansı ekran düşük oldugu için biraz daha yüksek olacaktır.  IPS+ LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 720 x 1280 pixels, 6.1 inches (~241 ppi pixel density)

4. Huawei için yeterli yedek parça , kılıf , teknik servis bulman zor. Oyüzden bunu not almalısın.

Bunun dışında cihaz donanım ve estetik olarak güzel duruyor fakat , herkez bilir ki fiyat performans cihazları bir yerden kısmak zorundadır ve bu seni çok üzebilir , veya hiç üzmeyebilir. Risk alırım diyorsan al güzel cihaz , fakat başım ağrımasın aman sorun yaşamıyım diyorsan farklı cihazlara kaymanı öneririm. 

Toplam Hit: 2745 Toplam Mesaj: 14