Android İçin En İyi Hack Uygulamaları

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ekim/2015
    Erkek

    Android işletim sistemi kullanıcılarının küçük hackerlıklar yapmalarını sağlayabilecek en iyi uygulamaları sizler için derledik.

     
    Hack konusunda yeterli bilgiye sahip olmayan kişilerin çoğu, hacklemelerin sadece bilgisayar üzerinden yapıldığını düşünüyor ancak akıllı telefonlar da hackleme konusunda oldukça başarılılar. Teknik olarak bilgisayar sayılan bu cihazlar, masaüstü bilgisayarımız kadar marifetli olmasalar da bazı uygulamalar sayesinde küçük hackler yapabiliyorlar.

    Bu haberimizde hack yapabilmeniz için kullanabileceğiniz çeşitli ve kullanışlı uygulamaları derledik. Wi-Fi bağlantısı olan komşunuzun nefret edeceği bu uygulamaları biraz pratik yaparak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tüm uygulamalara ise buradaki bağlantıdan ulaşıp indirebilirsiniz.

    UYARI!: Burada göreceğiniz uygulamalar için root yetkisi gereklidir. Yani telefonunuzu rootlamış olmanız ilk şart. Aynı zamanda buradaki uygulamarın çoğu teknik bilgi ve beceri gerektiriyor. Bu nedenle kendinize güvenmiyorsanız ve bilginiz yoksa uygulamaları kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Sonradan bu uygulamalar yüzünden bir sıkıntı çıkarsa sorumlusu siz olacaksınız :)
     

     Hackode 



    Hackode Ravi Kumar tarafından geliştirilen etiksel hackerları, penetrasyon testi ve çoğunlukla siber güvenlik profesyonelleri amaçlayan bir Android uygulamasıdır. Birçok tarama, exploit ve keşif içeren modül sunuyor. Keşif gibi birçok modüller ile Google Hacking gibi işler yapabilirsiniz, google dorklarını kullanark açıklı siteleri bulmanıza yardım eder.
     

     dSploit Scripts



    Android sistemindeki açıkları bulmak adına geliştirimiş olan bu uygulama (Pen testing), kendi sisteminiz için kullanabileceğiniz hack uygulamalarından birisi. Sisteminizin açıklarını kapatmanız için size önerilerde bulunan uygulama, Wi-Fi ağınızı korumak için bazı taktikler de veriyor. MITM atakları yapabildiğiniz uygulama Android hack konusunda ciddi bir öneme sahip.
     

     Shark for Root



    3G ve Wi-Fi ağının durumunu kontrol etmek için kullanabileceğiniz bu uygulama, ağa giriş yapan kişileri görüntüleyebilmenizi ve bu kişilerin bağlantısını yönetebilmenizi de sağlıyor. Bu uygulama ile telefonunuz internet trafiğini kontrol edebilir bir çok işlem yapabilirsiniz. Busybox desteği de mevcuttur.
     

     SSHDroid



    Bir mobil uygulamaya göre çok sağlam güvenlik önlemlerine sahip olan SSHDroid, bilgisayarınızdan akıllı telefonunuzu kontrol etmenize olanak sunuyor. Uygulama sayesinde bildirimleri ayarlayabiliyorsunuz, Wi-Fi'a otomatik bağlanması gereken cihazları atayabiliyorsunuz, kimlik doğrulama işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz. SSHDroid ile Android cihazınızı tıpkı bir sunucu gibi kullanabilir, bilgisayardan SSH ile telefonunuza bağlanabilirsiniz. Bilgisayarınızdan terminal, shell gibi alanlara erişebilirsiniz
     

     Wi-Fi Kill



    İsminden de anlaşılabileceği gibi Wi-Fi bağlantısıyla çalıştırılmak üzere geliştirilmiş olan bu uygulama, ağda bulunan diğer Wi-Fi cihazlarını ağdan atmanızı sağlıyor. Bu uygulamanın telefonunuzda çalışabilmesi için telefonunuzun root'lanmış olması gerekiyor.
     

     Fing Networks Tools



    Aynı ağda bulunan kullanıcıların IP, Mac ve diğer bilgilerine ulaşmanızı sağlayan bu uygulamanın biraz fazla reklam içerdiğini belirtmem gerek. Birkaç reklam görüntüleyerek kullanıcıların IP adreslerine ulaşabileceğiniz bu uygulama ile neler yapacağınız size kalmış bir durum.
     

     InSSIDer



    Wi-Fi ağınızla birlikte kullanabileceğiniz bu uygulama, Wi-Fi ağı bilgilerini görüntülemek amacıyla geliştirilmiş. Ağdaki sorunların saptanması için de kullanılabilen bu uygulama sayesinde Wi-Fi ağınızın tüm bilgilerini detaylı şekilde görüntüleyebilirsiniz.
     

     WPS Connect



    Bir Wi-Fi ağını hacklemek istiyorsanız aradığınız uygulama WPS Connect. Çeşitli ağların giriş anahtarlarını barındıran bu uygulama, WPS protokolünü kullanarak ağlara bağlanıyor. WPS ağınızın açıklarını da kontrol edebileceğiniz uygulama, biraz zahmetli olmasına rağmen şifresini bilmediğiniz Wi-Fi ağına bağlanmanızı sağlayabilir.
     
    Kaynak : Webtekno
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Eylül/2011
    Erkek

    rootlamayı üşendiğimden yapmıyorum. yoksa kullanacak o kadar uygulama var ki :)))

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2003
    Erkek

    wifi de bağlı kişilerin telefonuna girebileceğimiz bi uygulama var mı :)


    goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    Zanti yi göremedim aralarında... 

     

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Şubat/2014
    Erkek

    wpa wps tester da iydi zantininde baya özelliklerini duydum kullanma fırsatım olmadı


    Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2012
    Homo
    KaptaN bunu yazdı

    Zanti yi göremedim aralarında... 

     

     

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ekim/2015
    Erkek

    Aynen zantiyi yazmamışlar.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mart/2007
    Erkek

    yerimi bilmiyorum ama benimde telefonum root'lu yüklenen programları oyunları fln telefona degilde hafıza kartına yükletmek mümkün mü 


    Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokhaN
    GokhaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ocak/2013
    Erkek

    facesniff,özellikle intercepter-ng ve zanti (her ne kadar kullanmasamda ) göremedim.

     

    GokhaN tarafından 06/Mar/16 19:06 tarihinde düzenlenmiştir

    kıl olan yer kaşınır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2002
    Erkek

    Zanti'ye değinen olmaması ilginç bence 1. sırada olmalı


    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    Hmmm.

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 6225 Toplam Mesaj: 16
android i̇çin en i̇yi hack uygulamaları