Android İçin Hassas Terazi Arıyorum Yardım..
-
ANDROID için hassas terazi uygulaması arıyorum ama ismini bulamadım yardım gerekli, agırlık ölçmek için bi terazi programı vardı ama adı neydi _?
-
hocam nasıl olsun öyle uygulama telefonun üstüne malzeme mi koycaksın nasıl tartsın
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------hocam nasıl olsun öyle uygulama telefonun üstüne malzeme mi koycaksın nasıl tartsın
-----------------------------
aynen? su terazisinsen bahsediyo olabilir misin? -
yaw ben de onu anlamak için arıyorum programı 3-5 gr lık eşyaları tartıyormuş ama zannetmiyorum ki ekran dokunmatik, bastırmatik degil :D
-
öyle bişey olamaz hocam abartmayalım :)
-
someone_from_71 bunu yazdı:
yaw ben de onu anlamak için arıyorum programı 3-5 gr lık eşyaları tartıyormuş ama zannetmiyorum ki ekran dokunmatik, bastırmatik degil :D
-----------------------------hocam şöylede olabilir ama sonuçta dokunmak için bi kuvvet uyguluyorsun, o kuvvet sonuçta gramlık bişidir. hani tartıya elle bastırırız ya artar
aklıma böyle bişi geldi
-
olmaması gerek, dokundugumuzda ya algılar yada algılamaz anlık bişeydir bu agırlık ölçmemesi lazım ama varsa böle bişe helal olsun derim
-
teraziyi bırakın androidde isveç çakısı bile vardı :) bıçak hariç birçok şey var içinde :)))
-
someone_from_71 bunu yazdı:
ANDROID için hassas terazi uygulaması arıyorum ama ismini bulamadım yardım gerekli, agırlık ölçmek için bi terazi programı vardı ama adı neydi _?
-----------------------------bir arada android markette dolanırken gördüm diye hatırlıyorum ama emin değilim...
-
oha manavlar artık galaxypad falan alır :D
-
HoneyBadger bunu yazdı:
oha manavlar artık galaxypad falan alır :D
-----------------------------farklı bi bakış açısı :)