Android Marketten Para Kazanılıyor Mu.?
-
Bu soruyu kime sorsam kimisi çok güzel paralar kazanılıyor ama millet pastaya ortak çıkmasın diye yok kazanılmıyor diyorlar diyo.
Kimisi uygulamayı atıyorsun attıkdan 1 saat sonra uygulama kayboluyor gidiyor çorbanın içinde diyor.Bide android kullanıcıları indirdiği oyunu oynayıp bitiriyormuş ertesi gün geri verip parasını geri alıyormuş.
Iphone düşündümde apple hiç bir cihazımın olmaması ve benim alanım olan flashın iphonede calışmaması beni androide doğru kaydırdı.
-
u235 bunu yazdı
Bu soruyu kime sorsam kimisi çok güzel paralar kazanılıyor ama millet pastaya ortak çıkmasın diye yok kazanılmıyor diyorlar diyo.
Kimisi uygulamayı atıyorsun attıkdan 1 saat sonra uygulama kayboluyor gidiyor çorbanın içinde diyor.Bide android kullanıcıları indirdiği oyunu oynayıp bitiriyormuş ertesi gün geri verip parasını geri alıyormuş.
Iphone düşündümde apple hiç bir cihazımın olmaması ve benim alanım olan flashın iphonede calışmaması beni androide doğru kaydırdı.
O para iadesi olayı 1 saate indi diye biliyorum.
-
Hazır android konusu açılmışken sorayım. Şimdi iphone için apptrckr falan var, korsan uygulama sitesi. Htc sensation xe için var mıdır böyle bir site?
-
app store kazançlarım.
1.uygulama
Amounts Owed (Converted)*409.91 TRY*Last Payment350.04 TRYPaid on September 62.uygulamaAmounts Owed (Converted)*791.64 TRY*Last Payment864.47 TRYPaid on October 4başka android developer varsa koysun bakalım neresi daha çok kazandırıyor.2 uygulamaya toplam 1 ay vermişimdir, haftasonları :) -
SharpShooter bunu yazdı
app store kazançlarım.
1.uygulama
Amounts Owed (Converted)*409.91 TRY*Last Payment350.04 TRYPaid on September 62.uygulamaAmounts Owed (Converted)*791.64 TRY*Last Payment864.47 TRYPaid on October 4başka android developer varsa koysun bakalım neresi daha çok kazandırıyor.2 uygulamaya toplam 1 ay vermişimdir, haftasonları :)2 uygulamadan yaklaşık 1.5 miltar kazanmıssın yani.Ne kadar zaman oluyor hocam atalı uygulamaları?
Ya abi bende girmeyi çok istedimde benim laptopda boktan simulasyon programlarını calıstırmayabilir diye düşünüyorum.4 gb dosya hala indiremedim internetim yok.İndirdikden sonra denicem hemen.
-
u235 bunu yazdı
para istiyorsan iphone seçmek daha mantıklı fakat başlayabilmek için biraz para gerekiyor
mac bilgisayar olacak iphone olacak developer hesabı alacaksın satmak için ayrı yer alman gerekiyordu sanırım artı programları satın alacaksın
yamuluyorsam düzeltin lütfen
fakat başarabilirsen dönüşü daha fazla olur bence
Android markette yer almak sadece 25$ ve ömür boyu gidiyor. + sdk fln beleş
Programın kaybolabilir çok kötüyse anca iyi birşey yapman lazım çıkabilmek için markette yada aranman lazım
Sanki root isteyen uygulamalar daha çok satılıyor gibime geliyor bana ama belkide öyle değildir
-
SharpShooter bunu yazdı
app store kazançlarım.
Üstad yanlış anlama ama ben bu ücretler için ios felan kodlamam.
Piyasaya iş yap daha çok kazanırsın amk bu ne lan küfür gibi.
deli gibi kodla et. İndirmeye aç 1 milyar kazan bu ne ya..
Bence çok düşük öyle değilmi yada
-
SnipeTR bunu yazdıSharpShooter bunu yazdı
app store kazançlarım.
Üstad yanlış anlama ama ben bu ücretler için ios felan kodlamam.
Piyasaya iş yap daha çok kazanırsın amk bu ne lan küfür gibi.
deli gibi kodla et. İndirmeye aç 1 milyar kazan bu ne ya..
Bence çok düşük öyle değilmi yada
bence uygulamaları yeni atmış.Kaldı ki bence şu vaziyette bile fiyat iyi.2 ayda hafta sonu calısarak yaptım demiş ( Ne kadar programlama bilgisi vardı bilmiyorum )
-
SweeneyTodd bunu yazdı
Hazır android konusu açılmışken sorayım. Şimdi iphone için apptrckr falan var, korsan uygulama sitesi. Htc sensation xe için var mıdır böyle bir site?
-
u235 bunu yazdı
iphone da da ipad dede android veya ios her cihazda flash çalışır.
-
SharpShooter bunu yazdı
app store kazançlarım.
1.uygulama
Amounts Owed (Converted)*409.91 TRY*Last Payment350.04 TRYPaid on September 62.uygulamaAmounts Owed (Converted)*791.64 TRY*Last Payment864.47 TRYPaid on October 4başka android developer varsa koysun bakalım neresi daha çok kazandırıyor.2 uygulamaya toplam 1 ay vermişimdir, haftasonları :)hocam az objective c ıle yazmıyormusun bunları ?
2 sene once merakım vardı ama hıc baslamadım baslasaydım kı en sektorel ve para verılecek uygulamayı yazacaktım. dısarıyada bellı butcen olmayınca ıs yaptıramıyorsun .hanı gecen baktım pıyasayada hala duzgun program yok sektorle ılgılı.bu arada kurumsal uygulama yazsan daha cok para kazanırsın . ornegın tup fırmaları ıcın gıbısınden tup cagırma servısı pızza cagırma servısı vs vs