Android Marketten Para Kazanılıyor Mu.?
-
hipokondriyak bunu yazdıSharpShooter bunu yazdı
app store kazançlarım.
1.uygulama
Amounts Owed (Converted)*409.91 TRY*Last Payment350.04 TRYPaid on September 62.uygulamaAmounts Owed (Converted)*791.64 TRY*Last Payment864.47 TRYPaid on October 4başka android developer varsa koysun bakalım neresi daha çok kazandırıyor.2 uygulamaya toplam 1 ay vermişimdir, haftasonları :)hocam az objective c ıle yazmıyormusun bunları ?
2 sene once merakım vardı ama hıc baslamadım baslasaydım kı en sektorel ve para verılecek uygulamayı yazacaktım. dısarıyada bellı butcen olmayınca ıs yaptıramıyorsun .hanı gecen baktım pıyasayada hala duzgun program yok sektorle ılgılı.bu arada kurumsal uygulama yazsan daha cok para kazanırsın . ornegın tup fırmaları ıcın gıbısınden tup cagırma servısı pızza cagırma servısı vs vs
beyler şaşırdınız siz sanırım :)
bazıları gelmiş akıl vermiş bazıları az demiş.
bu uygulamalar toplamda 1 ay sadece haftasonları 2-3 saat çalışılarak yapıldı.
ve bunlar sadece son 2 ay ödemeleri daha önceleri de var :)
freelance yapıyorum zaten. bu appler çerez parası
ek olarak: türkiye pazarı bu şekilde, global pazarsa ayda 10 k tl ler hayal değil :)
SharpShooter tarafından 15/Eki/12 09:41 tarihinde düzenlenmiştir -
SharpShooter bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıSharpShooter bunu yazdı
app store kazançlarım.
1.uygulama
Amounts Owed (Converted)*409.91 TRY*Last Payment350.04 TRYPaid on September 62.uygulamaAmounts Owed (Converted)*791.64 TRY*Last Payment864.47 TRYPaid on October 4başka android developer varsa koysun bakalım neresi daha çok kazandırıyor.2 uygulamaya toplam 1 ay vermişimdir, haftasonları :)hocam az objective c ıle yazmıyormusun bunları ?
2 sene once merakım vardı ama hıc baslamadım baslasaydım kı en sektorel ve para verılecek uygulamayı yazacaktım. dısarıyada bellı butcen olmayınca ıs yaptıramıyorsun .hanı gecen baktım pıyasayada hala duzgun program yok sektorle ılgılı.bu arada kurumsal uygulama yazsan daha cok para kazanırsın . ornegın tup fırmaları ıcın gıbısınden tup cagırma servısı pızza cagırma servısı vs vs
beyler şaşırdınız siz sanırım :)
bazıları gelmiş akıl vermiş bazıları az demiş.
bu uygulamalar toplamda 1 ay sadece haftasonları 2-3 saat çalışılarak yapıldı.
ve bunlar sadece son 2 ay ödemeleri daha önceleri de var :)
freelance yapıyorum zaten. bu appler çerez parası
ek olarak: türkiye pazarı bu şekilde, global pazarsa ayda 10 k tl ler hayal değil :)
abi şimdi bi mac bi iphone alsam amk nerden baksan 3 milyar en az.Şimdi biriktirmeye başlasam 2 sene sonra o parayı bulurum anca :D
O zamana kadarda pastanın payı bölünür cokdan :D
Sponsor aramam lazım :D