Android Marketten Uygulama İndiremiyorum
-
Arkadaşlar çok ciddi zaman ayırıp defalarca uğraştım ama olmadı. Kaç googledan sms geldi onu girdim ekledim ama yok indiremiyorum bir türlü. Gmail hesabım android bir telefonla ilişkilendirilmedi yazıyor markette.
Telefon android, sürümüde 1.6 üstü. Ama lanet marketten indiremiyorum. Sürekli başka bir hesapla oturum açın diyor. Onuda denedım. Yeni hesaplar açtım telefon için. Onlarıda aktif ettim sms ile ama onlarda olmadı.
Bilen eden yardım etsin lütfen.
Hiç olmadı biri yeni bir hesap açsın marketten uygulama indirme yetkisi olan. Valla sinirlerim bozuluyor artık. Cidden yardım lazım.
-
telefonu internete 3g ile mi bağlıyosun wifi ile mi ?
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
telefonu internete 3g ile mi bağlıyosun wifi ile mi ?
-----------------------------wifi
-
Marka,model nedir?
-
samsung mini galaxy
-
telefonda market yüklü değil. önce marketi yükleyecen. bi ara market türkiyede yasaktı senin tel o zamandan kalma. ilk geldiğinde yasak diye market kurmamışiar.
-
market nasıl yüklenir tele?
-
yeni çıkan romu yükle. android 2.3.4 versiyonu. bu versiyonda market kurulu geliyor. türkiyede yasak kalktığı için güncel roma market eklemişler. kısaca işin özü budur. ayrıntı önemli değil. nasıl kuracağına internetten bak. galaxy mini 2.3.4 diye arat. acemi isen bir başkası güncel romu yüklesin. biraz bilgisayar bilgin varsa yeni romu kendin yükleyebilirsin. resimli anlatımlar mevcut.
-
bak burda anlatmışlar www.androiddevelopers-tr.com/Konu-galaxy-mini-s5570-2-3-4-rom.html
-
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------
bak burda anlatmışlar www.androiddevelopers-tr.com/Konu-galaxy-mini-s5570-2-3-4-rom.html
-----------------------------Şimdi deniyorum burda yazılanları. Sağol _balik
Bu arada "Linki görüntüleyebilmek için cevap yazmalısınız." şeklindeki forum sitelerinden nefret ediyorum büyük oç.lik valla.
-
bende nefret ederim. duyduyum kadarıyla bunu genellikle türk forum siteleri yapıyormuş :)