Android Marketten Uygulama İndiremiyorum
-
Samsung oldugunu tahmin etmistim.adamlar android market yuklemiyolar telefona.sonra sorun oluyor.samsung kullananlarin genel sorunu.
-
_karantina_ bunu yazdı:
-----------------------------
Samsung oldugunu tahmin etmistim.adamlar android market yuklemiyolar telefona.sonra sorun oluyor.samsung kullananlarin genel sorunu.
-----------------------------adamlar yüklemiyor değil google türkiyede android marketin kullanımına izin vermemişti.
hocam sen telefonu kies'e bağla güncelleme varsa kendiliğinden gelecektir market.
-
Hocam çok teknik konuşuyorsunuz ya :) Kies bağlama nasıl oluyore?
-
googla kies yaz ara anlarsın ne olduğunu yükle pcye telefonu bağla güncelleştir de olay çözülür
-
Uzun bir süre sonra konuyu hortlatıyo gibi olacak ama neyse..
Sorun çözüldü arkadaşlar.
Belki arama falan yapıpta burayı görenler olur onun için yazayım dedim. Öyle bencil insanlar gibi sorun esnasında forumlara dadanıpta sıkıntıyı çözünce hemen kabuğumuza çekilmiyoruz :)))
Çözüm: Telefonu usb kablo ile bilgisayara bağladım. Kutudan çıkan cd içinden Kies'i yükledim. Sonra kies dediki senin sürüm eski yenileyeyim mi dedi. Bende tamam dedim. Sonra kiesi otomatik yükledi. Kies güncel olunca telefonda bağlı olunca sonra kies benimle yine iletişim kurdu ve dedi ki senin teldeki sürümde eski elim değmişken onuda yenileyeyim mi dedi. Bende onada evet dedim. Sonra yüklendi kapandı açıldı falan bi baktım market gelmiş dertler bitmiş.
Aslında yukarda yazdığım gayet sıradan bir olay ama en büyük hata cehalet. Yani ben sorunu başka yerde arıyormuşum. Google hesabım tr çıkışlı olduğundan ve android telefon ile ilişkilendirilmediğinden sürekli o işlerle uğraşıyordum.
Tel Model: samsung mini galaxy gt-s55570
-
dusunceli davrandigin icin tesekkurler bwnde sorun yasadim telefonumda galaxy mini hafta sonu guncellleme yapacam bisprun olursa bu topic altindan tartisirz tekrar saol