Android Mi Symbian Mı?
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------siz neyden bahsedityorsunuz gençler? Android ve Symbian he :) A'nın Yanında Symbianın lafı bile olmaz, Olamaz. Android Bilgisayar işletim sistemi kadar sağlam yapıda bi sistem Her türlü gelişime açık herhangi bir kısıtlaması yok açık kaynak. Symbian ise sadece androidin çok küçüğü Her programı küçük geliştirilmeye açık oda ama android kadar değil Hem hataları aşırı derecede fazla takılması donması. Olay linıx mu windowsmu aynı şey Neyse ben anlatamıyorum zaten Deneyin anlarsınız :)
-----------------------------
Hocam deneme imkanım olmadığı için size soruyorum zaten :) Verdiğin cevap için teşekkür ederim. Symbian da yapılan herşey androidde de yapılıyor anlaşılan.
Peki size saçma gelmezse şu soruyu sorayım eylül gibi LG GT540 a symbian 2.1 desteği geleceği söyleniyor LG tarafından bu gelen sürümde Türkçe olacak değil mi? Şayet ingilizce özürlü olan bana ingilizce bir telefon verecek olurlarsa pek performanslı kullanamayacağım da :)
-
kesinlikle android.
-
kesinlikle symbian ..
uygulamaları geliştirme bakımından en acık sistem.
Androit bayağı karışık ki bu işten para kazanıp veya zevk işi yapacaklara symbian tavsiyemdir .. ki ilk defa sistemli bir telefon kullanmayı düşünüyorsun symbian senin için gayet ideal olacaktır hocam
iş ofice eşitleme vs gibi yerlerde symbian daha agır basıyor
oyunlar müzik konusunda yine symbian önde.
ama nokia symbiana destek vermediği için androit biraz önde duruyor.
Maemo sistemli telefonlar gelecek yakında .. Symbianı unutturacak diyor ama hiç öyle sanmıyorum.
Sonuç : Symbian ..
5800 xpress'ten başka modellere bak hocam. :)
-
Amd-x bunu yazdı:
kesinlikle symbian ..
Androit bayağı karışık ki bu işten para kazanıp veya zevk işi yapacaklara symbian tavsiyemdir .. ki ilk defa sistemli bir telefon kullanmayı düşünüyorsun symbian senin için gayet ideal olacaktır hocam
Maemo sistemli telefonlar gelecek yakında .. Symbianı unutturacak diyor ama hiç öyle sanmıyorum.
-----------------------------Android işletim sistemli tlefon kullanıyorum LG540 sis emulatoru ile symbian uygulamalarını rahatlıkla çalıştırabiliyorum. Peki symbian sistemde android uygulamaları çalıştırabilecek birşey varmı ? Bildigim kadarıyla yok.
Yani sonuç : Android.
-
Androbian. Az önce buldum..
-
Symbian - windows mobile simdide android 2.1 (Lg Ally) kullaniyorum. En gelismis teknoloji android de benim tavsiyem digerlerine hic bakma android olanlara odaklan.
-
Apocrypha bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
kesinlikle symbian ..
-----------------------------Android işletim sistemli tlefon kullanıyorum LG540 sis emulatoru ile symbian uygulamalarını rahatlıkla çalıştırabiliyorum. Peki symbian sistemde android uygulamaları çalıştırabilecek birşey varmı ? Bildigim kadarıyla yok.
Yani sonuç : Android.
-----------------------------3. parti yazılımları nedense hep sorunlu hocam ? anlam verebilmiş değilim bi acıklasan bende androit desem :)
-
iOS 4
dipnot : Symbian hatasına sakın ama sakın düşme!
android.
-
ya bırak symbian geliştirmeye açıkmış.
ulan n97'de oyun oynamaya kalksan şu 10 yıl öncesinde oynanan java oyunlara benziyor hepsi.
adam gibi birşey yapmaya kalkılsa aletin grafik motoru zaten berbat.
-
Android iyidir...