folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Android Mobil Veriyi Kontrol Etme Ve Bir Kaç Soru Daha..

Android Mobil Veriyi Kontrol Etme Ve Bir Kaç Soru Daha..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Hacı konu dışı olacak ama S2 de şarj nasıl gıdıyor?

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı

Hacı konu dışı olacak ama S2 de şarj nasıl gıdıyor?

Kullanima bagli ya hocam. Cok oyun oynarsan 3-5 saate biter :D cok oynamazsan iki gun gene gider :/ kullanima bagli yani :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

bende verileri kısıtlama seçeneği var hocam.

Veri kullanan app larıda görebiliyorum gerekirse app özelliklerine girip wifi kapalı ise çalışmayı durdur diye bir seçenek var.S2 de nasıl bilemicem.

HTC onex de var rootlu da deil aynı endişe garanti kapsamı nedeni ile yapmadım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    janni bunu yazdı

bende verileri kısıtlama seçeneği var hocam.

Veri kullanan app larıda görebiliyorum gerekirse app özelliklerine girip wifi kapalı ise çalışmayı durdur diye bir seçenek var.S2 de nasıl bilemicem.

HTC onex de var rootlu da deil aynı endişe garanti kapsamı nedeni ile yapmadım.

Ben zaten bütün uygulamaları engelledim, tek derdim androidin kendi yediği :)

ona da root olmadan çözüm yok sanırım.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

o arka plan ın ben tea anasını avradını :| abi telefon çalışınca iide programlara girip çıktıkça kill etmesi adamı öldürüyor ayrıyetten bu akıllı telefonlar gerizekalı mk programa girmessin bile genede çalışıyor gösterir bide çalar ram den falan deli oluyorum yaw öle edince.

Living Death
Toplam Hit: 1907 Toplam Mesaj: 16