Android Pişmanlığı
-
ONEMINUTE bunu yazdı
hepsi kapalı.
hesap senkronizasyonları kapalı.O zaman yapılacak tek şey var hocam.Telefonu %0 a kadar (yani telefon kendini kapatıncaya kadar) kullan
ve %100 e kadar hiç çıkarmadan şarjda tutmayı dene.Belki işe yarar.Fakat kendi kendine şarj göstergesi oynuyorsa pilde yada
cihazda sıkıntı olabilir.
OnLyGoDCaNStoPMe tarafından 21/Mar/13 23:30 tarihinde düzenlenmiştir -
ONEMINUTE bunu yazdıYaSevYaTerkEt bunu yazdı
Hangi tlf kullanıyorsun başgan
Samsung Gio
3G i kapat, edge e al. 3G deli gibi şarj götürüyor o telefonda
-
Buyrun müritler; Samsung Galaxy Gio 2.3.3 - 2.3.6 için batarya kalibrasyonunu anlatıyorum.
Öncelikle telefonumuzu root etmemiz ve ardından CWM Recovery yazılımını telefonumuza yüklememiz gerekiyor.
Telefonu root lu ve CWM yüklü arkadaşlar, android sürümü gözetmeksizin 1. ve 2. adımı atlayarak, 3. adımdan devam etsinler.
UYARI: Bu işlemler sonrasında telefonunuzdaki tüm veriler silinecektir. Öncesinde yedek almayı unutmayın.
UYARI[2]: Bu anlatım bilgilendirme amaçlıdır, telefonunuzda doğabilecek herhangi bir hasarda veya garanti kaybında
sorumluluk kabul etmem.
1. Root Yetkilerini Almak
1.1) Öncelikle cihazınızla uyumlu root paketini indirin.
b)Samsung Galaxy Gio GT-S5660V
1.2) İndirdiğiniz ".zip" uzantılı dosyayı hafıza kartınızın içine kopyalayın.
1.3) Telefonunuzu kapatın.
1.4) "Home (Orta tuş)" tuşuna basılı tutarak açma/kapama tuşuna basın. Telefonunuz recovery moduna girecektir.
1.5) "Update from SD card" seçeneğinin üstüne ses tuşlarıyla gelin ve "Home" tuşuyla seçiminizi yapın.
1.6) Hafıza kartının içinden daha önce içine attığınız ".zip" dosyasını bulun ve seçin.
1.7) İşlem tamamlandıktan sonra telefonu yeniden başlatın.
2. CWM Recovery Yüklemesi
2.1) Bu adıma geçmeden önce 1. adımı tamamlayın.2.2) CWM (ClockworkMod) Recovery paketini indirin. CWM Recovery
2.3) İndirdiğiniz ".zip" uzantılı dosyayı hafıza kartınızın içine kopyalayın.
2.4) Telefonunuzu kapatın.
2.5) "Home (Orta tuş)" tuşuna basılı tutarak açma/kapama tuşuna basın. Telefonunuz recovery moduna girecektir.
2.6) "Update from SD card" seçeneğinin üstüne ses tuşlarıyla gelin ve "Home" tuşuyla seçiminizi yapın.
2.7) Hafıza kartının içinden daha önce içine attığınız ".zip" dosyasını bulun ve seçin.
2.8) İşlem tamamlandıktan sonra telefonu yeniden başlatın.
3. Batarya Kalibrasyonu
3.1) Telefonunu kapalı konumda tamamen şarj et.
3.2) "Home (Orta tuş)" tuşuna basılı tutarak açma/kapama tuşuna basın. Telefonunuz CWM Recovery moduna girecektir.
3.3) "Advanced" bölümünden "Wipe Battery Stats" i seçin ve onaylayın.
3.4) Telefonunuzu yeniden başlatın.
İşlemleri tamamladığınızda androidin root yetkilerine ve CWM Recovery Mod'una sahip olacaksınız. 3. adımdan sonra hala
batarya ve şarj ile ilgili sorunlarınız devam ediyorsa, probleminiz donanım kaynaklı olabilir.
Dipnot: Bu döküman LasTMohicaN tarafından www.androidauthority.com sitesinden Tahribat.Com için türkçeye çevrilerek hazırlanmıştır.
moi tarafından 22/Mar/13 00:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Gecement bunu yazdıONEMINUTE bunu yazdıYaSevYaTerkEt bunu yazdı
Hangi tlf kullanıyorsun başgan
Samsung Gio
3G i kapat, edge e al. 3G deli gibi şarj götürüyor o telefonda
büyük ölçüde çözüm olur
http://dx.com/p/4-2v-2500mah-battery-charging-dock-station-set-for-samsung-s5830-i569-i579-2-flat-pin-plug-157636
-
hocam x5 kullanıyorum ılk aldıgımda 1 gun cok rahat gıdıyordu hersey acık. Kopegım bataryayı çaldı. Çin malı bir batarya aldım 6 ay sonra kafayı yedi en son birader bir batarya almıs bana wifi full acık 2 gun rahat gıdıyor buna muzıkde dahıl
-
Donanımsal sorun yaşayıpta, Yazılıma laf atamı ilkkez gördüm.
-
IOS'cu olarak, Androidi sırf sarj olayı yüzünden harcamanı destekleyemem.
Şarj sorunu tüm akıllı telefonlarda sıkıntı bir olay zaten...
-
Hem Android Hem de Ios Kullanıyorum Aynı Anda...Galaxy S3 Ve Ip5...İkisi de birbirinin aynısı şarj konusunda...Zerre fark yok...
-
manyaki bunu yazdıHoLYSeRo bunu yazdı
bada kullan bi androide ağlarsın.iphonden şaşmıycan baba galaxı felan hepsı boş
hocam ben iphone kullanıcısıyım ama apple bile şuan için samsung un bir gömlek üstte olduğunu kabul ederken senin böyle düşünmen ilginç :)
nerden çıkarıyonuz hacı bu kabul etme olayını :D
apple ceo su blog unda mı yazmış? samsung bizden üstün diye :D
olmayan bir şeyi nasıl desin adam. cidden garipsiniz
-
Galaxy Gio yu bende kullandım. O telefonun şarjı zaten çabuk bitiyo. Yapman gereken şey telefonu değiştirmek :D
Yeni nesil galaxy ler şarj konusunda ii