Android Pişmanlığı
-
lumia 920 kullanıyorum.2 gün rahat gidiyor.
-
Note 2 kullaniyorum Internet hep acik ekran %50 de durur en az 2 gun gider sarjim. Senin arkaplanda neler calisiyor bir ona bak. birde telefonunun piline. Sarj yemesi demek telefonun islem yapiyor ve zorlaniyor demektir.
S3 icin diyebilecegim ise eger tum uygulamalari silip fabrika ayarlarimda internet kapali ekran parlakligi dusuk gunde 20 sms gonderecek sekilde kullanirsam aleti 4 gun gittigini de gordum.
-
rakkoc bunu yazdı
Note 2 kullaniyorum Internet hep acik ekran %50 de durur en az 2 gun gider sarjim. Senin arkaplanda neler calisiyor bir ona bak. birde telefonunun piline. Sarj yemesi demek telefonun islem yapiyor ve zorlaniyor demektir.
S3 icin diyebilecegim ise eger tum uygulamalari silip fabrika ayarlarimda internet kapali ekran parlakligi dusuk gunde 20 sms gonderecek sekilde kullanirsam aleti 4 gun gittigini de gordum.
biri bitse başka sorun çıkıyo telefon yavaş yavaş MOKOKO!!!
Teşvikiye camii nde kılınıcak cenaze namazanın ardından
Zincirli kuyu mezarlına fırlatmayı düşünüyorum. -

resimdeki samsungu kullanıyorum. 3-5 gün atıyor şarj 1gb beleş internet var kullanmıyorum.O kadar asosyal biri olmayan biri için ideal iş görüşmeleri için birebir.
-
emreslmn bunu yazdı
hocam x5 kullanıyorum ılk aldıgımda 1 gun cok rahat gıdıyordu hersey acık. Kopegım bataryayı çaldı. Çin malı bir batarya aldım 6 ay sonra kafayı yedi en son birader bir batarya almıs bana wifi full acık 2 gun rahat gıdıyor buna muzıkde dahıl
Tahribat.com cidden ilginç bir yer :/