folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Android Root - Unroot Garanti Karmaşası Ve Root Sayacı Efsanesi

Android Root - Unroot Garanti Karmaşası Ve Root Sayacı Efsanesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

telefonu aldığım günden beri bi sürü rom kurdum. orjinal rom kullanmadım diyebilirim.

en son yine böyle bi işlemde ne olduysa işlemci yandı telefonda. gönderdim değiştirip yolladılar.

sorun çıkmadı yani.

marka: lg

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

4 ay önce htc one aldım 

telefonu altına üstüne getirdim aldıgım günden sonra o rom senin bu kernel benim 

telefonda bi ara 7 tane os vardı backtrack windows ubuntu herşeyi kurmuştum 

5 farklı rom kullanıyodum aynı anda fln 

binlerce rootlu kit vardı telefonda yani garanti dışı kalmasını sağlayacak herşey var

sonra telefonun pili bozuldu sarj etmemeye başladı garantiye vermeden önce deep wipe yaptım bütün herşeyi sildim 0 kb dolu bi şekilde garantiye verdim

parça değiştirip geri verdiler bide factory rom kurup verdiler 2 hafta sonra 

nope

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Sayac efsane degil gercek ,adi flash counter eger rootlayip sayaci sifirlamazsan all share play i kullanamazsin bazi samsung uygulamalari calismaz veya guncellenmez

sokoban tarafından 27/Tem/13 20:10 tarihinde düzenlenmiştir

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Sayaci nasil sifirlayacagim peki ?

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Sayaci nasil sifirlayacagim peki ?

Okumadim hepsini ama isini gorur belki : http://www.shetalksandroid.com/2012/03/how-to-reset-sgs2-flash-counter-and.html

http://yigitdemirag.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı

Bende bi sey sorayim.

Daha onceden garantiye verdim telefonu "onceden rootlanmis garanti disi" dediler.

O sayacı gösterdiler bana.

Simdi ben o sayaci sifirladim. Hersey orjinal yani artik.

Tekrar götürsem aynı yere garantisi için, bunlar önceden not tutmuşlar mıdır, bu telefon artık garanti dışı diye falan ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

peki bunlardan kurtulmak icin ne yapmak lazim varsayalim biz custom roma gectik bide root attik cihazi fabrika ayarlarina nasil cevirebiliriz? yani orjinal stock rom u nereden bulacagiz ve sayaclari sifirlayacagiz?

delimiyim ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

peki bunlardan kurtulmak icin ne yapmak lazim varsayalim biz custom roma gectik bide root attik cihazi fabrika ayarlarina nasil cevirebiliriz? yani orjinal stock rom u nereden bulacagiz ve sayaclari sifirlayacagiz?

Sayaci persian kernel yukledikten sonra sifirlayabilirsin

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

haci herseyi sifirlamak icin yani stock rom ve diger herseyi nasil bulacagiz onlarda lazim sadece rootlu olmayan makinayi tamamen sifirlamak icin ne yapmak lazim? samsungun kendi sitesinde saniyorum stock rom yoktur heralde

delimiyim ben?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı
    sokoban bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

haci herseyi sifirlamak icin yani stock rom ve diger herseyi nasil bulacagiz onlarda lazim sadece rootlu olmayan makinayi tamamen sifirlamak icin ne yapmak lazim? samsungun kendi sitesinde saniyorum stock rom yoktur heralde

Kendisi dagitmiyo ama 3rd party olarak dagitan sayfalar var orjinal stock romlari xda da biraz arastir cikar zaten ama herseyi sifirlayacak tek tool ariyorsan oyle bisey yok hocam ayri ayri asamalarla sifirliyon 

.
Toplam Hit: 6623 Toplam Mesaj: 25