folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Android Tabanlı Remix OS Çıktı

Android Tabanlı Remix OS Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.jide.com/en/remixos-for-pc#downloadNow

Windows arayüzüne güzel benzetmişler. Google Play marketi kullanıyor uygulama sıkıntısı yok. USB'ye kurup kullanabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=WLWJcnE7ywc

mkyb tarafından 12/Oca/16 20:24 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

iyiki hatırlattın webteknoda gördüm eve gidince çekecem diyordum :)

KaptaN tarafından 12/Oca/16 20:48 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

muhterem cemaat pek yeri değil ama boktan bişey sormak için konu kalabalığı yapmak istemedim.

Cepten bir internet sitesine bağlanmak isteğimde biliyorsunuz ki mobil cihazdan bağlandığın hemen anlaşılıyor. Bu piçler de hemen başka bir sayfaya yönlendiriyor. dikkatli olmazsan oaradan TELEFONA VİRÜS BULAŞMIŞ TIKLA cart curt ekran açıyorlar. yutarsan veya yanlışlıkla tıklarsan(bir keresinde yanlışlıkla mobil ödeme kapalı olmasına rağmen bir yere üye yapıp 12 tl bayılıp sonra geri aldım falan) haşırt diye geçiriyorlar.

buna bir çözüm var mı? telefonun internette PC gibi görünmesini sağlayacak bir yöntem var mı? sonra bi dünya uğraşıyorum müşteri hizmetleri ile

ayrıca paylaşım için teşekkürler.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı

muhterem cemaat pek yeri değil ama boktan bişey sormak için konu kalabalığı yapmak istemedim.

Cepten bir internet sitesine bağlanmak isteğimde biliyorsunuz ki mobil cihazdan bağlandığın hemen anlaşılıyor. Bu piçler de hemen başka bir sayfaya yönlendiriyor. dikkatli olmazsan oaradan TELEFONA VİRÜS BULAŞMIŞ TIKLA cart curt ekran açıyorlar. yutarsan veya yanlışlıkla tıklarsan(bir keresinde yanlışlıkla mobil ödeme kapalı olmasına rağmen bir yere üye yapıp 12 tl bayılıp sonra geri aldım falan) haşırt diye geçiriyorlar.

buna bir çözüm var mı? telefonun internette PC gibi görünmesini sağlayacak bir yöntem var mı? sonra bi dünya uğraşıyorum müşteri hizmetleri ile

Hocam gsm şirketini ara hattını mobil ödemelere kapattır.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı

firefox, chrome tarzı browser kullanıyorsan user agent switch diye araştır eklentilerde + mobil ödemeyi kapattır

BlackApple tarafından 12/Oca/16 21:18 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

teşekkür ederim arkadaşlar bakıyorum netten hemen.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.donanimhaber.com/notebook/haberleri/Dizustu-Bilgisayarda-Android-deneyimi-Remix-OS-video-inceleme.htm

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

USB HDD'ye kurulu .s

QuQu

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EscDewil
    EscDewil's avatar
    Erkek

çizikk

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    BlackApple bunu yazdı
    antivir-US bunu yazdı

firefox, chrome tarzı browser kullanıyorsan user agent switch diye araştır eklentilerde + mobil ödemeyi kapattır

Adaway yükle root varsa.  

Çok sıkılıyom
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

http://www.donanimhaber.com/notebook/haberleri/Dizustu-Bilgisayarda-Android-deneyimi-Remix-OS-video-inceleme.htm

buradan da video incelemeyi izleyebilirsiniz. 

şuanda torrentte dolaşan sürümde sadece playstore varmış 

Toplam Hit: 5193 Toplam Mesaj: 27
android remix os