folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Android Tabanlı Remix OS Çıktı

Android Tabanlı Remix OS Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek

Normalde Android sevmem ama çok iyi olmuş.

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MorganBlacK
    MorganBlacK's avatar
    Erkek
    ApuLitik bunu yazdı

Normalde Android sevmem ama çok iyi olmuş.

Aynı şekilde bende. Hem azda olsa w10 havası katılmış o yüzden sağlam olmuş

Osuranın karşısında sıçmazsan götü yok derler.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek

Deneme fırsatım oldu isterseniz izlenimlerimi aktarıyım;

-öncelikle sistem stabil
    -basit kullanıcılar için gayet kullanıslı (basit kullanıcıdan kastım internete girebilme face yutup haber bankacılık işlemleri vs..)
    -flash a cabuk yüklendi cabukta acıldı buda bi artı bişey bana göre
    -driver gerektirmemesi kurulumda uğras olmaması cok cok büyük artı buna haricen free olması falan
    -android uygulamalarını bütünüyle kullanmamız,
    -ekran resmi olayı cok cok büyük bi artı hatta windowsta bu kolaylık olmalı eminim bi coğumuzun işine yarıcak bi kolaylık çünki tek tusta halletmeyi severiz işelerimizi
    -cok büyük bi artı da laptop-tablet bicimindeki yeni nesil sistemler için cok kullanıslı bence 2.işletim sistemi olarak secilebilir tabi diğer win dosyalarına erişim sağlarsak cünki cok fazla pil gücüyle calısmıcağını düşündüm bu durum mobil yani seyahat halindeyken kullanıslı olabilir. hatta simkart olayını pc ye aktarabilinirse cok cok kullanıslı özellikle freelance calısanlar yada homeofice calısanlarin cazibesini cekecektir olsaydı
    -onun dısında birsürü küçük ayrıntı fakat windows tekelinden kurtulmamız zaman alıcak bence

fakat sistemin eksilerinden bahsedersek daha fırın fırın ekmek gerek;
    -Program oyun vs hala windows için alternatif yok bu sistem de dahil ve uzunca bir süre olamaz benim görüşümce
    -acılıstaki msdos vari görünüm tüm heyecanı bitirme noktasına getiriyo malum win95 ten beri alıstığımız logolu acılıs ekranı vs vs
    -daha sayılamayacak kadar eksi yönü var 

özetlersek kullanıslı hatta güzel yeni nesil sanal dünyada bi adım daha fakat donanım özelliklerini tonlarca para aktarılan bu dönemde fazla gelişebileceğini sanmıyorum.ama atıl değil faydalı 10 üzerinden not verirsem geneliyle 5 yada 6 not alabilir benden. cünki ben hala windows a muhtacım :(

Evrim içi mürit..laugh is live..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=DaaziIDZ9uA

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Trilyonlarca linux dağıtımı varken bence kullanım için tercih edilebilecek bir sistem değil. Zaten teknoseyir'de de söylenmiş. Bunu kurup kullanana kadar daha iyi altyapısı ve desteği olan bir linux dağıtımı kullanılabilir. Google marketteki oyunlar ve uygulamalar gözün açılmasına sebep oluyor da birkaç tanesi dışında hepsi yine videoda söylendiği gibi native telefon yapısına göre yapılmış ve şu anda işe yaramaz vaziyette. Alpha sürümüyle fantezinin ötesinde değil. İleride geliştirilirse, uygulama destekleri de artmaya başlarsa o zaman üçüncü alternatif olabilir. Aslında bunu doğrudan Android ekibinin elinden çıkıp yapılması lazım. Dokunmatik cihazlar da bu kadar yaygınken böyle bir stabil işletim sistemi çok şeyi değiştirebilir.

Beklenti oyun ve native Windows uygulamalarıysa 2016 da hala daha Windows'a alternatif yok. Zaten bu sistemleri kullananların öncelikli amacı da bu değil. Gerçi Steam ile falan bu destek artmaya başladı ama hala daha beklenen düzeyde değil. Beklenen düzeye gelmesi de zannediyorum ki donanımlar tarafından resmi destek tam olarak gelmedikçe mümkün olmayacak.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Webtekno'da şöyle salakça bir haberi bile oldu:

http://www.webtekno.com/yazilim/bilgisayarinizi-android-e-ceviren-ucretsiz-isletim-sistemi-remix-te-lisans-sorunlari-ortaya-cikti-h13932.html

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

adamlar salak bekliyon ki haci?

15 yasindaki ergen nufusuna hitap ediyor.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ekin Kollama ayrıldıktan sonra böcek yeme videolarıyla ergenleri toplamaya çalıştılar siteye. Başardılarda fakat seviye yerlerde. Kimse siklemiyor bunları.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek

arkadaşlar dosyayı indirdim lakin usb ye nasıl yazıcağız bildiğiniz tools var mı

tools içindeymiş :)

eagleofcondor tarafından 20/Oca/16 22:15 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    eagleofcondor bunu yazdı

arkadaşlar dosyayı indirdim lakin usb ye nasıl yazıcağız bildiğiniz tools var mı

Rufus ile yazabilirsin.

Toplam Hit: 5191 Toplam Mesaj: 27
android remix os