Android Tablete Windows Kuran Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    YeniHarman bunu yazdı

Windows 8 RT sürümü sadece üreticilere dağıtılacak, son kullanıcının satın almasının yolu yok diye biliyorum.

Diğer Windows sürümleri x86/64 tabanlı mikroişlemciler için geliştirilmiştir, ARM işlemciler üzerinde çalışmazlar. Bu nedenle QEMU gibi bir emülatöre ihtiyaç var.

şu dediğin hiç olmadı ya :D nolurdu verselerdi D:

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

hocu windows rt normal windows programlarını çalıştırmayacak diye biliyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yazılımdan ve donanımdan biraz anlıyorsan kurabilirsin Bkz: renegadealien ve Tugberk bir proje için böyle bir şey yapmışlardı bende test etmiştim ama android kadar stabil çalışmıyordu, algılamada biraz sıkıntı yaşıyordu.

SARI tarafından 11/Ara/12 00:32 tarihinde düzenlenmiştir

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Bencede kurulabilir

normalde bu adamlar win 8 i nasıl kuruyorlar tablete?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Bencede kurulabilir

normalde bu adamlar win 8 i nasıl kuruyorlar tablete?

Windows 8'in ARM işlemcili tabletler için Windows RT versiyonu kuruluyor. 

Blue Screen of Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam üreticiler open licence dedikleri sürümleri kuruyorlar. Bir bilgisayarda kurulup aktivasyonu yapılmış halinin kalıbını alıp aynı sürüm bütün bilgisayar ve tabletlere kopyalıyorlar.

Aslında benim de aklıma düştü Tablet PC'ler. Windows 7'li düşünüyorum ben. Geçende ASUS'un modellerine baktım da, ASUS Eee Slate B121-A1 en sağlamı gibi duruyor. İstanbul Bilişim'in sayfasında var ama stokta yok uzun zamandır. Bir de ASUS Eee Slate EP121 var, o da çok hoşuma gitti. Adamlar YouTube'taki videoda Ipad ile karşılaştırmışlar ve bence Ipad'den çok daha iyi :)

Yurt dışından alacaksanız dediğim ürünleri bir incelemenizi tavsiye edebilirim. Ama Windows Türkçe gelir mi ya da sonradan Türkçeleştirilebilir mi o kadarını bilemeyeceğim. Öğrenir de haber verirseniz de sevinirim.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 4528 Toplam Mesaj: 17