Android Tablete Windows Kuran Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

selamlar hocalar ben tablet alacağım sıkı araştırmalar içindeyim çekik gözlü kardeşlerden alacağım cube yi gözüme kesitrdim

neyse şimdi olay şuki win 7 8 tabletler çok pahalı android alsam win kurulumunu normal pcdeki gibi yapabilirmiyim?

yada yapabileceğim tabletler neler?

neden windows istiyorum sigorta şirket programı win de çalşıyor sadece birde alışmışız :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

o değil de cidden android telefonlarada win8 yukleyebilecek miyiz? yada suandada yukleyebilir miyiz? hazır telefonu yeni formatlamısken boşken mumkunse suan denemek istiyorum aslında

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    merakla beklemedeyiz

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

bunla ilgili ruslarda detaylı anlatımlı bir konu vardı da bulamadım gene araştırıyorum denk gelirse yazarım bir ara iphone e android kurduydum ozaman bulmuştum neyse ben gene bakıyım bulurum belki

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

windows 98 kurabilmiş elemanın teki ama çok meşakatli iştir bence. bu da videosu

http://www.youtube.com/watch?v=OWruqOGlhWs

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Lathedarkman bunu yazdı

windows 98 kurabilmiş elemanın teki ama çok meşakatli iştir bence. bu da videosu

http://www.youtube.com/watch?v=OWruqOGlhWs

o ndroid altına kurmuş ben komple istiyorum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

kurulduğunu söyleyenler oluyo nette ama hangi modellere hangi şartlar altında bilemiyorum. kurulaibliyosa valla benimde çok işime gelir.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    nassi oha. var mı öyle bir çözüm...

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Windows 8 RT sürümü sadece üreticilere dağıtılacak, son kullanıcının satın almasının yolu yok diye biliyorum.

Diğer Windows sürümleri x86/64 tabanlı mikroişlemciler için geliştirilmiştir, ARM işlemciler üzerinde çalışmazlar. Bu nedenle QEMU gibi bir emülatöre ihtiyaç var.

Olaylara karışmayın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

o ndroid altına kurmuş ben komple istiyorum

komple istiyorsan nexus 7de ubuntu yüklenebiliyor bilmem işine yarar mı

fakat windows düzgün çalışanından en azından zor bence

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Windows RT açık kaynak olmadığı içün, secure boot ve bitlocker tarzı Microsoft atraksiyonları da skip atılmadığı sürece nah kurulur, ama keşke olsaydı da lanet androidden kurtulsaydı millet.

Windows tablet alman lazım.

Ehl-i Byte
Toplam Hit: 4529 Toplam Mesaj: 17