folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Android Telefonlar Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var

Android Telefonlar Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Öncelikle git araştır demeyin çünkü zaten araştırdım ama araştırdıkça kafam karıştı,o yüzden bu konuyu açtım :)

Asıl niyetim tablet almaktı ama boyutları taşımaya müsait değil pek ve şarjları az gidiyor diye gördüm,bu yüzden telefonlara bakmaya karar verdim.

Fiyat 400 ile 800 arası telefonlara baktım ki bütçede o aralıkta bişeyler olacak.

sony ericsson arc v ve x8, bide bazı samsung modelleri aklıma yattı htc wildfireı düşünmeme sebebim şarjın diğerlerine göre az gidiyo olması.

ilk olarak önceliği x8 ve samsungun 500-600 lira civarı olan modellerine veriyorum ama bütce sağlam olursa kesinlikle arc v diyorum.

Burda size soracağım şey şu; android versiyonunun telefon modellerine göre resmi sürümleri çıkıyor birde resmi olmayan romlar kullanılıyor diye gördüm, mesela en son 4.0 çıktı sanırım,ben herhangi bi modeli alsam buna güncelleyebilirmiyim?

Bir de samsungun hangi modelini önerirsiniz x8 yerine? yada x8den iyi bi model önerebilirmisiniz?

Acelesi yok konunun,henüz araştırıyorum,her türlü önerilerinizi bekliyorum fikre ihtiyacım var :)

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

4.0 destekleyen bır telefon yok bıldıgım kadarıyla.

Huawei ideos x5 onerebılırım rahatlıkla. Yada daha saglam bırsey arıyorsan motorola defy onerırım.

Benım telefon 2.2 desteklıyor su anda. 31 aralıkda 2.3 destegını sunacaklar. Zaten custom romlarda desteklenebılen bu romların ustune yapılan yenılıkler ve duzeltmelerle olusuyorlar. Yanı 2.3 resmı guncelleme yayınlanmadan gelıstırıcıler 2.3'e guncelletemezler ttelefonu

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

defy i biliyorum yazmayı unutmuşum, extreme test videolarını izledimde tank gibi :D

güncelleme olayı tamamen firmanın desteğine bağlı yani. Bana kalan tek şey kafama uygun telefonu bulmak o zaman.

Böyle araştırmamın sebebi aldıktan sonra pişman olmamak,en son gidip c3 aldım ama acayip aceleye geldi sadece 1-2 saat rastgele bakarak aldım ve pişmanım diyebilirim çok olmasada..Ama şimdi alacağım telefonu kurcalamaya niyetliyim ve güncellemelerinden geri kalmamak istiyorum, android programlama ilgimi çekiyor birazda bundan soruyorum güncellemeleri,mobil teknolojiyi ucundan kıyısındanda olsa takip etmek istiyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

se xperia neo hem uygun fiyat hemde güzel donanım

1 ghz işlemci var vatanda su an 700 civarı bişey

destination@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

hocam resmi romlar üreticinin keyfine bağlı isterse güncelleme yayınlar isterse yayınlamaz, resmi olmayan romları kurmak garanti dışı bırakır cihazı (nitekim çoğu kişi garantiyi sallamaz kurar, isterse custom rom kurar, ben de kuruyorum)

şu an 4.0la çalışan tek telefon var o da google galaxy nexus, başka bi cihaza güncelleme gelmedi daha. piyasada bulunan telefonlardan çok azı 4.0'a güncellenecek.

700 kağıda galaxy ace var, ben de kullanıyorum, fena bi telefon değil ama çıtayı biraz daha yükseltebilirsen 800 lira eşiğini aşınca daha güzel telefonlar var.

http://kocaer.me
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

samsung gio ya bi bak sen, kullanıyorum memnunum :)

Solak Cerrah
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

DestinatioN bunu yazdı:
    -----------------------------

se xperia neo hem uygun fiyat hemde güzel donanım

1 ghz işlemci var vatanda su an 700 civarı bişey

800lira eşiğini aşmam zor,ki zaten 800 lira üstü şu öğrenci halimle gereksiz yani :)

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini_pro-3713.php

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_live_with_walkman-4111.php

bunlar çok hoşuma gitti ya,fiyat olarak 600civarı ve android 4e güncelleme çıkacak diyo...sanırım bunlardan birini alacağım. fiyat iyi, aletlerde iyi duruyo, bide tuş kullanabilmemiz cazip geldi,dokunmatiğe kısmi bi alerjim var bu modeller sanırım en ideali =)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

xperia mininin ekranı cok kücük androidli bi telefonun bence ekranı büyük olmalıdır die düşünüyorum elime aldım inceledim çünkü ayrıca neo 800 liranın altında zaten

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-ericsson-se_mt11i_blu-xperia-neo-v-cep-telefonu-(mavi)/productdetails.aspx?I_ID=57519

destination@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Neo ıs yapar. Kendı telefonum oldugundan degıl senın gıbı cok arastırıp ugrastıgımdan huawei ideos x5 onerırım.

Bana yoluydu susuydu busuydu 500 lıraya geldı 1 hafta kadar kullandım kopegım yere attı telefonu bataryasını kaybettım :D Simdi batarya alıp kullanmaya devam edecegım. Islemcısını 1.5 ghz'e kadar cıkartıp kullanan bıle var ama gerek yok. Her oyunu her programı zaten fazlasıyla kaldırıyor.

Eger bu telefonu degıstırecek olursam alacagım tek telefon htc sensetıon xe olur :)

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:

Eger bu telefonu degıstırecek olursam alacagım tek telefon htc sensetıon xe olur :)

aynen öle 1.5 ghz çift çekirdek nedir yahu atom işlemcileri geçecek nerdeyse =)

destination@tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Ayrıca tasarım ve donanım kalıtesı mukemmel. Sahsı fıkır olarak bır akıllı telefona gelıstırıcı olmadıktan sonra 500 lıradan fazla vermenın yanlıs oldugunu dusunuyorum. Eger ınternettı uygulamaydı oyundu dersenız ultrabook alınır 1500 2000 lıraya. Sımdı herkeste bır ıphone furyasıdır gıdıyor maksat prestıj arttırmak.

Cevremde var bır kac kısıde bır ara abımdede vardı . Ya soruyorum sımdı kac para verdın telefona 1700den asagı alan yok 1 kısıde 3gs var dıger kısılerde 4.

Ne ısıne yarıyor bırader? Uygulama kullanmıyorlar. Hıcbırının netle bılısımle programlamayla alakaları yok. Mesaj cekıp arama yapmak ıcın 1700 lıra verılır mı :D

Ha derımkı tamam ya ben kod konusunda master yaptım benı zorlamayacak bır telefona ıhtıyacım var dırek htc'ye akarım :)

Hastayım o makınaya :)

Ama huawei bı arastır derım gercekten cok cok ıyı bır telefon sadece marka yuzunden ınsanlara garıp gelıyor ama degıl. Batarya alınca bı ınceleme konusu acarım zamanım olursa :)

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 3090 Toplam Mesaj: 24