

Android Telefonlar Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var
-
huaweinin se minilerden farkı ekranın neredeyse 4te1 kadar daha büyük olması,işlemcisi 1ghz değil 800mhz,birde önde kamera yok. Ayrıca çin malı olduğu için bazı donanımsal sorunlar çıkabiliyormuş. Kullananlar memnun ama telefonda sorun çıkmadığı sürece :D se'lar daha çok aklıma yattı ama biraz daha düşünmeye vaktim var,tavsiyeni göz önünde bulundurucam :)
-
o xperia miniye bakma hiç. çöp bi cihaz :)
-
200 mhz dert edıyorsan oc edersın :) donanımsal herhangı bır sorunu cıkmıyor ekran ısık sızması fln dıyor mıllette oda bınde bır :) Tabı yıne se'lerden bırını tercıh etmen daha ıyı ama aradakı fıyat farkına degıyorsa :)
Ayrıca sony erıcssonlarda rom sısırılmıs oluyor fln dıyorlardı kıme gıtsem sony erıcssondan uzak dur dıyor eger arc degılse :)
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------o xperia miniye bakma hiç. çöp bi cihaz :)
-----------------------------x10un minisi için öyle diyolar,xperia mini pro ayrı
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini_pro-3713.php
budamı çöp diyosun?
-
Tasarımı berbat bence :S
-
hocam bütün yorumları okuyamadım acayip uykum var :D ama sana benim telefonu şiddetle tavsiye ederim huawei ideos x5
-
hocam samsung galaxy lerden mini ace gio ve fit bunları düşünebilirsin bildiğim kadarıyla hepsinede resmi 2.3.4 güncellemesi geldi.fiyay olarakta dediğin aralıkta hatta benim int 500e aldığım galaxy mini dün media marktta 380 liraydı ama sadce 50 adetti.
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------huaweinin se minilerden farkı ekranın neredeyse 4te1 kadar daha büyük olması,işlemcisi 1ghz değil 800mhz,birde önde kamera yok. Ayrıca çin malı olduğu için bazı donanımsal sorunlar çıkabiliyormuş. Kullananlar memnun ama telefonda sorun çıkmadığı sürece :D se'lar daha çok aklıma yattı ama biraz daha düşünmeye vaktim var,tavsiyeni göz önünde bulundurucam :)
-----------------------------Hocam benim arkadaş aldı yazın ideos x5 benim yönlendirmem sayesinde çok memnun kaldı.
İşlemci olayını kafaya takma ideos ta 1ghz e stabil overlock edilebiliyor.
Ayrıca custom rom garanti dışı bırakır ama garantilik bir durumun olursa diye önceden telefonda nand backup alırsan ilk aldığın hale döndürebilirsin.
Bide telefonu kurcalıyacam custom rom yüklicem -deyim yerindeyse ağzına sıçacam :D- diyorsan root işlemi kolay yapılan bir telefon öneririrm.
Benim telefon wildfire, htc telefonlarına kilit koyduğu için kırılması için 4 ay işlemi yapabilmek için toplam 1 gün harcadım.Mesela bu işlemler ideosta 5dk sürüyor.
Custom rom olayına gelirsek, zaten telefonu aldıktan bikaç hafta sonra daha fazlasını istediğin için custom rom yüklersin kesin.Custom romla telefonuna olmayan özellikler kazandırabilir, overlock yapabilirsin.
Telefonu alırsan root ve custom rom işinde yardımcı olmaya çalışırım.
-
beyler bu huawei ideos x5 nedir ya böyle herkes tavsiye ediyor, çin malı değil mi bozulmuyor mu hemen?
yakında bende wildfire s almayı düşünüyorum ama fiyatıda gitgide artıyor arkadaş ya. zarif ve güzel telefon, ucuza satan varsa haberim olsun :D
-
mini pro sk17i kullanıyorum
çok memnunum (kaliteli ön kameraya sahip viber ve skype ile video görüşme, qwerty klavye mevcut diğer özellikler, multitouch, 3g wifi hızlı gps 5mp kamera + 720p 30FPS video . android ICS 4 yükseltilebililiyor, 3D sweep panorama, sesi xLoud motoruyla güçlendirilmiş, ekranı da Bravia parlak ekran motoruna sahip,bataryasıda çok iyi gidiyor, 138 gram biraz ağır ama hiç sıkıntı vermiyor
ekranı sorun değilse alınabilir. 3 inç işte:))
şöyle bir durum var
ekranı küçük olan telefonun işlem gücü hızlıdır. ters orantılı
büyük boyutlu ekranlara 1ghz lık işlemci bile yetmiyor.. en az 1.5 dual cpu şart..
eğer neo v alırsan mini proyla aynı donanıma sahip ama ekranı daha büyük.. bu işlemcini çok yoracaksın ve daha fazla bataryayı tüketirsin..
mini pro ile mini arasındaki fark mini pro nun klavyeli ve ön kameraya sahip olmasıdır.. gerisi aynı.