folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Android Telefonlar Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var

Android Telefonlar Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

huaweinin se minilerden farkı ekranın neredeyse 4te1 kadar daha büyük olması,işlemcisi 1ghz değil 800mhz,birde önde kamera yok. Ayrıca çin malı olduğu için bazı donanımsal sorunlar çıkabiliyormuş. Kullananlar memnun ama telefonda sorun çıkmadığı sürece :D se'lar daha çok aklıma yattı ama biraz daha düşünmeye vaktim var,tavsiyeni göz önünde bulundurucam :)

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

o xperia miniye bakma hiç. çöp bi cihaz :)

http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

200 mhz dert edıyorsan oc edersın :) donanımsal herhangı bır sorunu cıkmıyor ekran ısık sızması fln dıyor mıllette oda bınde bır :) Tabı yıne se'lerden bırını tercıh etmen daha ıyı ama aradakı fıyat farkına degıyorsa :)

Ayrıca sony erıcssonlarda rom sısırılmıs oluyor fln dıyorlardı kıme gıtsem sony erıcssondan uzak dur dıyor eger arc degılse :)

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:
    -----------------------------

o xperia miniye bakma hiç. çöp bi cihaz :)

x10un minisi için öyle diyolar,xperia mini pro ayrı

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini_pro-3713.php

budamı çöp diyosun?

:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Tasarımı berbat bence :S

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

hocam bütün yorumları okuyamadım acayip uykum var :D ama sana benim telefonu şiddetle tavsiye ederim huawei ideos x5

la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    hocam samsung galaxy lerden mini ace gio ve fit bunları düşünebilirsin bildiğim kadarıyla hepsinede resmi 2.3.4 güncellemesi geldi.fiyay olarakta dediğin aralıkta hatta benim int 500e aldığım galaxy mini dün media marktta 380 liraydı ama sadce 50 adetti.

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:

huaweinin se minilerden farkı ekranın neredeyse 4te1 kadar daha büyük olması,işlemcisi 1ghz değil 800mhz,birde önde kamera yok. Ayrıca çin malı olduğu için bazı donanımsal sorunlar çıkabiliyormuş. Kullananlar memnun ama telefonda sorun çıkmadığı sürece :D se'lar daha çok aklıma yattı ama biraz daha düşünmeye vaktim var,tavsiyeni göz önünde bulundurucam :)

Hocam benim arkadaş aldı yazın ideos x5 benim yönlendirmem sayesinde çok memnun kaldı.

İşlemci olayını kafaya takma ideos ta 1ghz e stabil overlock edilebiliyor.

Ayrıca custom rom garanti dışı bırakır ama garantilik bir durumun olursa diye önceden telefonda nand backup alırsan ilk aldığın hale döndürebilirsin.

Bide telefonu kurcalıyacam custom rom yüklicem -deyim yerindeyse ağzına sıçacam :D- diyorsan root işlemi kolay yapılan bir telefon öneririrm.

Benim telefon wildfire, htc telefonlarına kilit koyduğu için kırılması için 4 ay işlemi yapabilmek için toplam 1 gün harcadım.Mesela bu işlemler ideosta 5dk sürüyor.

Custom rom olayına gelirsek, zaten telefonu aldıktan bikaç hafta sonra daha fazlasını istediğin için custom rom yüklersin kesin.Custom romla telefonuna olmayan özellikler kazandırabilir, overlock yapabilirsin.

Telefonu alırsan root ve custom rom işinde yardımcı olmaya çalışırım.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

beyler bu huawei ideos x5 nedir ya böyle herkes tavsiye ediyor, çin malı değil mi bozulmuyor mu hemen?

yakında bende wildfire s almayı düşünüyorum ama fiyatıda gitgide artıyor arkadaş ya. zarif ve güzel telefon, ucuza satan varsa haberim olsun :D

Nerde o eski TBT...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mungabunga
    mungabunga's avatar
    Erkek

mini pro sk17i kullanıyorum

çok memnunum  (kaliteli ön kameraya sahip viber ve skype ile video görüşme, qwerty klavye mevcut diğer özellikler, multitouch, 3g wifi hızlı gps  5mp kamera + 720p 30FPS video  . android ICS 4 yükseltilebililiyor, 3D sweep panorama, sesi xLoud motoruyla güçlendirilmiş, ekranı da Bravia parlak ekran motoruna sahip,bataryasıda çok iyi gidiyor, 138 gram biraz ağır ama hiç sıkıntı vermiyor

ekranı sorun değilse alınabilir. 3 inç işte:))

şöyle bir durum var

ekranı küçük olan telefonun işlem gücü hızlıdır. ters orantılı

büyük boyutlu ekranlara 1ghz lık işlemci bile yetmiyor.. en az 1.5 dual cpu şart..

eğer neo v alırsan mini proyla aynı donanıma sahip ama ekranı daha büyük.. bu işlemcini çok yoracaksın ve daha fazla bataryayı tüketirsin..

mini pro ile mini arasındaki fark mini pro nun klavyeli ve ön kameraya sahip olmasıdır.. gerisi aynı.

ve bu konuda başka bir şey söylemeyeceğim...
Toplam Hit: 3089 Toplam Mesaj: 24