folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Android Telefonlardaki Silinmeyen Uygulamaları Rootsuz Silme

Android Telefonlardaki Silinmeyen Uygulamaları Rootsuz Silme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben silmiştim bir kere servis hatası veriyordu belli dakikalarda bir sildigimde excel amk

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    hypnot1c bunu yazdı

O kadar kulanmadığım uygulama var ki vakit olduğunda deneyeceğim. Teşekkürler. 

Peki kötü durum senaryosu için değerlendirirsek; tekrar uygulamarı yükleyebilir miyiz ? Örn : pm install -k --user 0 com.facebook.katana şeklinde. Telefonu sıfırlarsak yine stock haline gelir mi ?

ADB uzantısını s4 miniye root atarken hatırlıyorum. Root olmadığı için cihazdaki ROM dan silmiyor galiba

Tekrardan orjinal rom atman gerekir.

Aktif olarak kullandığım ve garantisi devam eden telefonumda bu işlemi yapmam sıkıntı açabilir. Kullanılmayan bir serviste olsa başka bir uygulamada o servise ihtiyaç duyulursa uygulamalar hata alabilirim. Bu durum daha çok eski, yavaş çalışan, elden çıkmış android cihazlar için uygulanabilir.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Orjinal rom yüklemenin garantiye herhangi bir etkisi yok.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Orjinal rom yüklemenin garantiye herhangi bir etkisi yok.

Cihazım distributor garantili. Bu soruyu özellikle Eminönündeki Delta'ya gidip sormuştum. Garanti dışı kalabileceğini belirttiği gibi farklı bir rom atıldığında tekrar stock ROM u atılsa bile bu işlemin anlaşılacağı söylenmişti. Uğraşmamak için hiç ellemedim bende.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yalan söylemişler. Zaten Android telefonlarda bootloader kilidi var. Kilidi açmadan custom rom yükleyemezsin. Samsunglardaki Knox sayacıda root yapılınca 1 olur. Orjinal rom yüklenmesi bir etki yapmaz.

Kaldı ki sitelerinde kendileri root yapmak garantiyi etkilemiyor bizde yazmışlar :

https://www.deltaservis.com.tr/tr/delta-servis/frequently-asked-questions.html

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Yalan söylemişler. Zaten Android telefonlarda bootloader kilidi var. Kilidi açmadan custom rom yükleyemezsin. Samsunglardaki Knox sayacıda root yapılınca 1 olur. Orjinal rom yüklenmesi bir etki yapmaz.

Kaldı ki sitelerinde kendileri root yapmak garantiyi etkilemiyor bizde yazmışlar :

https://www.deltaservis.com.tr/tr/delta-servis/frequently-asked-questions.html

FAQ kısmı belki zamanla bu aşamaya gelmiş olabilir. Şimdi baktım yazılımsal destek kısmı bile mevcut internet sitesinde. Yanlış yönlendirme yapmışlar anlaşılan.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yok bayağıdır öyle. Bundan yıllar önce LG G2 çıktığı dönemde millet özellikle sırf bu yüzden Delta garantili cihaz alıyordu. Zira Delta o dönemler müşteriye önem veriyordu. 

Şuan servis konusunda çok bozdular ota boka kullanıcı hatası diyorlar diye duydum. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

mobil imza kullananlar sim menüsünü silmeyin, ama dikkat

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Bu yöntem dosya sisteminden apk'yı silmiyor. Yine system klasöründe kalıyor fakat kullanıcıdan gizliyor(muş). system ile ilgili klasörlerden kaldırabilmek için root yetkisine sahip olmak gerekli.

Ben android 4.0.3 htc telefonumda denedim, komut failure deyip geçiyor. Belki eski sürüm olduğu için olabilir ya da komutun bu kısmının yorumlanması üreticiye bırakılmıştır.

https://www.xda-developers.com/uninstall-carrier-oem-bloatware-without-root-access/ buradaki bilgiye göre, bu yöntemle kaldırılan uygulama package install-existing <name of package> komutu ile tekrar yüklenebiliyormuş fakat https://developer.android.com/studio/command-line/adb#pm dökümanında install -r olarak geçiyor.

Olaylara karışmayın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

bu yolla youtubeu silsem ( normal olarak kaldırılamıyor) googledaki sonuçlarda youtube videosuna tıklasam vanced ile açar mı?

vanced yüklü. youtubea hiç girmiyorum ama arama sonuçlarında tıklayınca youtubedan açıyor

Toplam Hit: 2991 Toplam Mesaj: 26
sadaadas