Android Telefonlardaki Silinmeyen Uygulamaları Rootsuz Silme
-
http://www.mediafire.com/file/peflpu753piii0d/TOOL_ALL_IN_ONE_2.0.1.3.zip/file
Bu biraz daha basitleştirilmiş hali.
- Adb driverleri yüklü olmalı eğer yüklü değilse Tool üzerinden install drivers kısmından yükleyebilirsiniz.
- Usb hata ayıklama modunu aktif ediyoruz
- Telefonu bilgisayara bağlıyoruz
- İndirdiğimiz uygulamayı çalıştırıyoruz
- Cihaz ekranında onay isteyen Usb hata ayıklamaya izin veriyoruz.
- APK Uninstaller sekmesini tıkladığımızda yukarıdaki resimdeki gibi tüm cihazınızda yüklü uygulama listesi geliyor kaldırmak istediklerinizi işaretleyip " Uninstall Selected apps " butonunu tıklıyoruz.
-
dikkatli silin yoksa telefonda bozukluk olabiliyor . ben bir ara kendi uygulamalarını kaldırayım demiştim samsungun baya hata vermişti.
do_som tarafından 19/Tem/20 14:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Eyvallah.Çizik atayım bir ara denerim.
-
joe_black bunu yazdı
bu yolla youtube'u silsem ( normal olarak kaldırılamıyor) google'daki sonuçlarda youtube videosu'na tıklasam, vanced ile açar mı?
vanced yüklü. youtube'a hiç girmiyorum ,ama arama sonuçları'nda tıklayınca, youtube'dan açıyor.
şu durum beni de acayip rahatsız ediyor.
video yayınlayan site'lerin link'ine kazâ'ra tıklayınca şak diye açılıyor. Link'ler ile YouTube Player'in bağını, bir şekilde kopartamıyor muyuz?
Bir'de, otomatik oynatma var. oynamasın meselâ(ayarlarında bulamadım). sadece yorumlarına bakacağım ben meselâ. vv/
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
bu yolla youtube'u silsem ( normal olarak kaldırılamıyor) google'daki sonuçlarda youtube videosu'na tıklasam, vanced ile açar mı?
vanced yüklü. youtube'a hiç girmiyorum ,ama arama sonuçları'nda tıklayınca, youtube'dan açıyor.
şu durum beni de acayip rahatsız ediyor.
video yayınlayan site'lerin link'ine kazâ'ra tıklayınca şak diye açılıyor. Link'ler ile YouTube Player'in bağını, bir şekilde kopartamıyor muyuz?
Bir'de, otomatik oynatma var. oynamasın meselâ(ayarlarında bulamadım). sadece yorumlarına bakacağım ben meselâ. vv/
android 10'da
Ayarlar
Uygulamalar ve Bildirimler
Varsayılan uygulamalar
Bağlantıları Açma
Burada youtube'ları buluyoruz. (en altta)
Normal youtube'u iptal edip, Youtube vanced'i aktif ediyoruz. Onuda yaparsınız artık :)