Android Tv Box Kullanan Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Nvidia shileds,

Beelink,

As565-x3 gibi cihazlarda varmış biraz daha araştırayım,

Apple düşünmüyorum android gibi aktif kullanılmıyor gibime geliyor kapalı sistem sonuçta,

bi appple al bi android ne olacak paran mı yok :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Kullanışlı gelmiyor bana @ Dj_Alper, :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CorretzA
    CorretzA's avatar
    Erkek

Elimde 1 tane kutusu açılmamış Amazon fire tv stick 4k cihaz var. Almayı düşünen varsa özelden yazsın. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Mi box için hangi programlar kullanıyorsunuz?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

amazon fire tv 4k kullanıyorum memnunm

+1 amazon prime üyesiyim kendimi okşuyorum...

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek

2-3 yıldır Android z28 tv box kullanıyorum çok memnunum. Bence Netflix, iptv, youtube dan video izlemek gibi ufak şeyler yapılacaksa çokta pahalı cihaz almaya gerek yok.

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

H96 max plus rk3328 chipset, 4 GB Ram ve 64 GB rom olanını kullanıyorum 6-7 aydan beri. Geforce now uygulaması da yüklü. Bilgisayarımı sadece çalışacağım zaman açıyorum. Almanya dan bir arkadaşım getirmişti. İyi ki de getirmiş. :) o 35 euro ya almış oradan. 

myblackworldweb tarafından 17/Nis/20 03:11 tarihinde düzenlenmiştir

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Nvidia shileds,

Beelink,

As565-x3 gibi cihazlarda varmış biraz daha araştırayım,

Apple düşünmüyorum android gibi aktif kullanılmıyor gibime geliyor kapalı sistem sonuçta,

bi appple al bi android ne olacak paran mı yok :)

ikisini birden alırsa androidi açmaz bi daha 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı

ALLAH affetsin benimde aklıma girdi bu box muhabbeti şimdi. Evde tam zamanlı vakit geçirince uydu alıcısı beni irite etti. 

TV değiştirmeyi düşünmüyorum. Box s 480 lira hepsiburada da değer mi ki? Amazon stick biraz daha pahalı. Benim için şartlar. Uydudaki normal kanalları izleyebilelim. Birde istediğim zaman win 10 pc ve Android görüntü aktarabilirsek harika olur.

Ayrıca Iphonedan ekran aktarımı yapabiliyor mu bu cihazlar? 

direk ekran yansıtma:

*iphone'da tv ye ektra bi program kurarak ekranı olduğu gibi paylaşabiliyorsun. biraz laglı oluyor ve reklam çıkıyor diye okudum ama uzun süre deneyimlemediğim için reklama denk gelmedim.(ioslar sadece apple tv ye bağlanıyor normalde bu program cihazı apple tv gibi gösteriyor)

*anroidde benim bildirim çubuğumda direk yansıtma butonu var bastığım anda televizyonun ekranını olduğu gibi yansıtıyor. ama her anroidde yok bu. bi tane sansung j2 de baktım yoktu.(belki android 9'a özel olabilir. @mkyb belki daha ayrıntılı bilgiye sahiptir.

*win 10'da daha kolay bi yol var mı bilmiyorum. direk kendi ayarlarından yapılmıyor. cihazı ekleyebildim ama yayınlayamıyorum.miracast desteklemiyor falan diyor.belkide masaüstü kullandığım için. ama tesadüfen bulduğum bi yöntem. sadece chrome'da oluyor. sağ üstteki 3 noktaya basıp aşağıda yayınla diyor. ordan masaüstünü seçersen yayınlayabiliyorsun.

diğer alternatifler:

*iphoneda anrodidde ve chrome'da youtube'da video oynatırken videonun köşesinde yansıtma logosu çıkıyor. onu seçtiğin zaman sadece youtube'u yayınlayabiliyorsun.(bi çok video sitesinde mevcut diye okumuşumtum ama denk gelmedim başka bi sitede.

bu söylediklerimin hepsi için aynı ağda olman lazım.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

@RotKerim - Hacım teşekkür ederm açıklama için. Yeni gördüm kusura bakmayasın. 

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
Toplam Hit: 5526 Toplam Mesaj: 34
android tv